dimarts, 25 de març del 2008

Tornat de Praga: cultura, gegants i encaputxats... i jo sense dinar (de règim)!

Tornat de vacances i prenent hores del dinar, faig un cop d'ull a blocs amics i llegeixo alguns correus. Un d'aquests darrers em porta a aquesta notícia, on hi trobem una entrevista a Joan Crosas (bloc), artista total de Torelló i bon amic.
També un correu em recorda que el viatge a Praga em va fer perdre l'oportunitat de gaudir d'un important acte del centenari dels Gegants de Torelló, el passa carrer fet amb la col.laboració de tots els centres educatius de primària. Bé, en realitat van ser dos actes, ja que també s'ha portat a terme una jornada de cultura popular, també emmarcat en el centenari. Torelló continua sent capçalera en la cultura popular nacional. Podeu trobar la informació del centenari a la web feta per la ocasió, cliqueu aquí.
Llegint alguns blocs veig que l'Enric Xicoy, en aquest apunt, felicita els geganters de Torelló.
En Raül va anar a Processó a Vic i ho explica en aquest apunt, com en Ballana ho fa en aquest.
Vaig a menjar... de règim! quan les vacances van massa bé i s'ha fet massa el cap gros, llavors toca penitència!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

La situació d' esquerra és patetica,Sr. Casals quina opinió li mereixen els seus dirigents? comparteix la seva estrategia ? Han de mantenir el pacte de govern? Per saber a quina familia pertany: Quin dit el va nomenar Director de Programes de la ACJG ?

Jaume Marti ha dit...

Hola soc el visitant 10.000 per on tinc que passar a recollir el premi?
Era un cap de setmana a Calabria 166 no?
Be sense conyes moltes felicitats per tenir tantes visites.
A i al brètol d'a dalt no li facis cas deu ser algun sociovergent cabrejat, per que no tenen el poder.
Salutacions
Endavant les atxes.

Anònim ha dit...

Sr. Martí, fer preguntes concretes i directes (que no han estat respostes) hem converteixen en un bretol ? Aquest Blogs que només serveixen per alimentar el narcisisme del seu creador són 'patetics'. El Sr. Casals desenvolupa unes responsabilitats derivades de la seva vesant pública i per això pot (i ha de ser) fiscalitzat públicament. Em reitero en totes les meves preguntes i li demano: Dels diferents candidats ja presentats pels càrrecs a ERC, quins són els seus preferits ? No creu que la voluntat de tocar poder els ha fet perdre els seus origens ideologics (el PSC-PSOE va en una direcció i la ideologia d' ERC va en la contraria) ?

Jordi Casals i Prat ha dit...

Benvolgut anònim,
no crec pas que siguis un brètol, per demanar a un com pensa, cosa que queda sobradament reflectida en aquest bloc i o bé en el d'Esquerra.
A mi no em va anomenar cap dit, si no que em va fer confiança, òbviament el Secretari de Joventut.
Ara bé, això de fiscalitzar des de l'anonimat és fer trampa. Narcisista o patètic, almenys no amago la meva identitat.
Salut i gràcies per participar altre cop en aquest bloc.

Jaume Marti ha dit...

Benvolgut anonim:
Quant dic bretol no ho dic per fer la pregunta que has fet, tot al contrari aquesta pregunta feta amb noms i congnons estava ben feta, menys l'ultima part que crec que frega l'insult, ho dic per que es molt facil fer-ho desde l'anonimat, es per aixó que et denomino bretol. La gent com cal donem la cara i no ens amagem mai amb un anonimat.
I amb aixó demano disculpes al creador del blog per intervenir directament, amb el meu comentari.
Soc totalment responsable del que he dit i el Sr. casals no te res a veure.
Anonim sigues una mica mes valent i dona a coneixer la teva identitat company es de la unica manera que es pot fiscalitzar publicament con voste diu.

Anònim ha dit...

Vaig votar anonimament a ERC i el meu vot els va semblar prou bo. Des de el respecte em mantic en l' anonimat per les responsabilitats publiques que tinc. La bona feina es fa des de l' anonimat i la pregunta no te res d' insultant, el mateix Jordi ho reconeix ("fer confiança"). Nomenar a dit no és insultant, ni vergonyos però ha d' anar en consonancia amb una valua (que no amiguismes o carnets politics. Desconec la valua d' en Jordi peraixò no puc criticar-ho.

Anònim ha dit...

anònim: suposo que ets el mateix que l'anterior anònim. Vostè diu: " Aquest Blogs que només serveixen per alimentar el narcisisme del seu creador són 'patetics'. "
Serà que deixar els seus comentaris alimenten el seu narcisisme?
Aquest cop no he votat ERC, i sé que la vàlua den Jordi està fora de dubta i que no ha perdut de cap manera els seus principis politics encara que estigui en un govern que no m'agrada.