divendres, 22 de febrer del 2008

Ep, que la campanya ha començat avui.

Un cop ha sonat l'última campanada de les 12 de la nit, ha començat oficialment la campanya, que vol dir que ara els partits ja poden demanar el vot legalment, fins ara es podia fer campanya, però sense demanar el vot explícitament, però vaja...
El Gobierno de España fa temps que fa campanya a cops de
taló superguai daaaal Jose!, el PP fa temps que monta actes electoralistes juntament amb uns Bisbes peperos.
CiU fa temps que entre baralla i baralla fa campanya a favor de (agafeu aire): donarsuportaZPperfercaureelgovernd'entesa,ainoperl'estabilitatd'espanyaicatalunyaperqueenduranquenoésindepediuquecatalunyaésespanyaperòpotsersíquealfinalpactaremambelpp.
Esquerra mostra i mostra el candidat (Joan Ridao, bloc), el mostra tant que ja surt a Polònia i li foten molta canya, potser massa i tot.
Els d'ICV alternen el tren i la bici de l'Herrera, treuen el nas en el
rebentement d'EUPV conjuntament amb el Bloc Nacionalista Valencià (aliat de CDC!!!), però aniràn amb els d'IU per tenir grup parlamentari propi.
I els no nacionalistes espanyolistes reclacitrans s'han barallat entre ells perquè volen un bon cacho de vot antinacionalista perifèric (sic). Fa temps que el Rivera s'ha vestit de metge en contra la malaltia nacionalista i que l'ex-socialista Rosa Díez fot canya (diferent que la de Polònia al Ridao) al PSOE.
Però la campanya ha començat avui, eh!
..
PS: com que no hi demanàvem el vot nosaltres ja vam presentar el bloc de campanya d'Esquerra Osona:
http://osonamadrid.blogspot.com
.
Què pensen els candidats per Barcelona sobre la immigració?
.