dilluns, 10 de març del 2008

Puigcercós, primer pas endavant després dels mals resultats d'Esquerra

La primera conseqüència dels resultats d'ahir ja la tenim aquí, el secretari general d'Esquerra, Joan Puigcercós deixa la cartera de Governació i es disposa a dedicar-se plenament al partit.
A més, el Congrés Nacional que s'havia de fer a la tardor s'avança al juny (podeu llegir la notícia a l'Avui.cat.
Ja hi ha hagut reaccions de reflexió, com la de Renyer (bloc) o com Uriel Bertran, d'Esquerra Independentista, que encara amb els mals resultats calents ja propugnava una candidatura al proper congrés (bloc).
El pas de Puigcercós del govern al partit, malgrat la seva vàlua com a conseller, sembla necessària, en un moment que el partit ha de posar el peu a terra, mirar el seu entorn i tornar a pedalar amb fermesa pel camí sobiranista, progressista i republicà.
Actualització 11 de març: Bloc de Joan Puigcercós: Fem partit

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Puigcercós ha de decidir si vol ser el nou líder d'ERC o no. Però en Carod a casa, i en Carretero també.

Anònim ha dit...

TU FLIPES TIU. AKEST TEU PARTIT ÉS UN PARTIT D'IGNORANTS I PATÈTICS DE LA VIDA QUE NO TENEN NI OFICI NI BENEFICI. I LA GENT ELS HA CALAT. FORA ESKERRA.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Jordi Casals i Prat ha dit...

Agraïria que la gent respecti aquest bloc com una eina participativa respectuós amb tothom i no usi l'insult, i menys des de l'anonimat.
Moltes gràcies per participar.

Anònim ha dit...

PUIGCERCÓS PRESIDENT

Anònim ha dit...

Dirà com una eina---> Respectuosa i no respectuós. Si no vols que et diguin que ets un merda seca penjada d'un pal, plegat i no escriguis més tonteries... Si tens oberta la pàgina a l'opinió de la gent, fes-ho amb totes les conseqüències.

Jordi Casals i Prat ha dit...

ANÒNIM ets irrespectuós (o irrespectuosa), tal com es pot veure en aquest email. Dubto que si segueixes perdent el temps així, l'hauré de perdre jo esborrant els teus missatges. És d'una pobresa humana molt gran pensar que la possibilitat de deixar comentaris en blocs ha de servir per insultar.
No m'estranya que em convidis a plegar si no m'agraden els teus insults... ja fa per tu, oi?

Anònim ha dit...

Pobresa la teva JORDI CASALS i PRAT que no saps parlar de res més fins a avorrir-nos. Plega i viurem tots més feliços, vols? ahhh, i expressa't amb correcció sintàctica si-et-plau!

Jordi Casals i Prat ha dit...

Anònim, em sembla que ningú t'obliga a entrar al meu bloc, així que l'avorriment i la teva infeliç vida té fàcil solució.
Apa, bona nit i gràcies per no insultar aquest cop.

Anònim ha dit...

Set nota quets de la corda den carod.Tiu, ara toca canvi. Puigcercós president! I fes el favor d'explicar les coses més bé, i menys avorrides.

Anònim ha dit...

El nivell de les meves intervencions està a l'alçada del que s'escriu en aquesta pàgina. FORA DE L'AJUNTAMENT!

Anònim ha dit...

Jordi, aquest anònim és un pesat, deixa'l que garli tan com vulgui, a més si s'avorreix és perquè no enten res, tal com ho demostra això que diu de Carod.
A més et vol fora de l'ajuntament pels teus posts! està molt bé això jajajajajaja

Anònim ha dit...

HACED EL PUTO FAVOR DE HABLAR DE UNA PUTA VEZ EN CASTELLANO, QUE ESTO ES ESPAÑA CON EÑE