dijous, 6 de març del 2008

Sociovergència a Torelló

La sociovergència s'apropa a Torelló, després de Roda de Ter i el Consell Comarcal, la propera plaça a caure serà la pescallunes.
Miquel Franch abandona la prioritat d'arribar acords amb l'esquerra i prioritza el pacte amb CiU.
Lluís Bassas renuncia a ser l'alternativa al PSC i prioritza el pacte amb el PSC.
Nosaltres teníem voluntat de govern, però no teníem ni tenim la intenció de governar a qualsevol preu ni de qualsevol manera.
Podeu llegir un apunt més extens en aquest apunt del meu bloc d'Esquerra, on també hi podeu trobar un audio que també podeu trobar a ElTer.net clicant aquí.
Un final de campanya molt local...
.
PS: demà divendres a les 8 del vespre cloem la campanya d'Esquerra Osona a Torelló, a l'auditori de Gestiomat a les 8 del vespre. M'hi acompanyaran en Josep Maria Freixanet i la Marina Llansana. Us hi espero!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Segueixes somiant amb la sociovergència?

Joan Ballana ha dit...

Ei, endavant Jordi! Crec modestament que per vosaltres la cursa és de fons i l´horitzó infinit. L´aliança de govern que s´acabarà materialitzant a Torelló dibuixa un final d´etapa, l´avantsala d´un canvi de cicle generacional d´ambdues formacions que intentaran fer des de dins. És obvi que des del govern és més fàcil projectar els relleus però no la dinàmica real de canvi, que és més fàcil visualitzar-la des de l´oposició. I és aquí on el 2011 ERC ha de liderar el canvi de cicle i vertebrar l´espai de l´alternança real de govern. Seria complicat de fer-ho si en les passades municipals no haguéssis obert forat. Però el vas i el vau obrir. Per tant, d´aquí 3 anys, qui vulgui canvi, només tindrà un referent. Tot el demès, malgrat neixin nous lideratges, traspuarà continuïtat.

Anònim ha dit...

amic jaume crec que més aviat hi tindrà malsons

Anònim ha dit...

HÒSTIA JORDI, TANT COLL AVALL QUE TENIES LA TINÈNÇA D'ALCALDIA!!

Anònim ha dit...

Crec que serà molt millor ser cap de l'oposició que no tinent d'alcalda.
Endavant Jordi i toa la gent d'ERC de Torelló.

Anònim ha dit...

El poble no funciona, no s'està fent res i la sociovergència és la millor opció, tenen més empenta que ERC i són més gent.