dissabte, 31 de gener del 2009

Esquerra Torelló, un pas més endavant

Ahir va ser un dia molt feliç per mi. En una assemblea local presidida per Lluís Sabatés i Rosa Pla (bloc), vàrem encetar una nova etapa a Esquerra Torelló, amb forces renovades i ganes de pencar i tirar endavant el projecte dels republicans a Torelló.
Tot això sense cap trencament ni ruptura amb el passat, és un pas més.
Jaume Martí (bloc) va donar el relleu a David Ramon (que encara no té bloc), com abans, en Jesús Calonge (sense bloc però amb facebook) ho havia fet al Jaume.
La d'ahir va ser una assemblea llarga i amb contingut, amb discursos amb sentit i amb records dels darrers anys, des dels orígens d'Esquerra a Torelló, molt abans de la creació de la secció local en sí mateixa. Va bé, de tant en tant compartir aquests records compartits i, sobretot, compartir-los amb cada cop més gent. I a Esquerra, cada cop som més gent.
El nou equip és totalment renovat, amb nous militants però vells coneguts, uns patriotes i, per sobre de tot, unes persones que volen treballar per Torelló. I és que ERC Torelló, més que una opció de partit, és una opció de poble.
Web d'Esquerra: David Ramon és elegit nou president d'Esquerra Torelló - Vall del Ges
Bloc d'Esquerra: Assemblea Local, en Jaume ens diu fins aviat
PS: L'executiva local és molt blocaire, també tenen bloc l'Albert Soldevila, el David Tanyà i el Joan Crosas, encara que deuen està massa enfeinats!!!!