dimarts, 26 d’octubre del 2010

Diari de campanya 2: Esquerra Compleix i agendes

El dilluns ha estat un dia de quadrar d'actualitzar el bloc de la campanya Esquerra Compleix, amb ensurt i tot al Facebook després d'un ataca víric.
Aquesta campanya tenia l'objectiu de passar balanç dels compromisos que va prendre Josep Maria Freixanet, ara fa quatre anys, amb els famosos
13 Punts d'Esquerra per Osona (que obsolet es veu ara, aquest bloc). A més, hem fet balanç de la feina feta a la Generalitat. Aquesta setmana farem la roda de premsa de conclusió. Serà dijous.
Després, d'un matí de solucionar problemes burocràtics i d'agendes a la Secretaria de Jovent, ha arribat de dinar i parlar amb un grup periodístic de la comarca, per parlar de la previsió de la campanya a Osona, entre d'altres. Parlar amb periodistes sempre és interessant, si més no els de la comarca.
A la tarda ha estat moment de quadrar agendes de candidats i membres osonencs del govern per anar als debats que fan al Canal Taronja. La setmana passada hi va anar en Josep Maria Font.
Al vespre he parat màquines de la campanya i m'ha tocat Ple municipal de Torelló i post-ple (comunicats i blocs), després repassar documents per reunions de demà. Serà un dia llarg: Torelló, Barcelona, Vic, Igualada, Vic, Torelló. Anem a dormir.
Mediàticament el dilluns ha vingut marcat pel
racòmetre i la seva enquesta (les enquestes marquen tendències però també són una arma psicològica), pel fet de la renúncia de Montilla a pactar amb els partits d'esquerres per governar (com ERC creu que ha passat el temps dels governs de les esquerres, ara és el moment de dir independència sí o no) i per la presentació dels compromisos de Puigcercós per si s'ha de pactar amb algú després eleccions. Podeu trobar els 6 punts al bloc de Josep Maria Freixanet.
Per cert, ahir 5.730 patriotes van fer el Lip dub més concorregut de la història, a Vic.