dijous, 7 d’agost del 2008

Més reaccions hispàniques pel finançament: Els catalans no som internacionalistes

He rebut aquest email a través del bloc d'Esquerra, així que el Sr. Villa Fuentes potser l'ha enviat a tots els blocaires d'Esquerra.
Francisco José Villa Fuentes m'ha escrit:

1.- Los fachas de mi pueblo dicen que si pagan más impuestos, ¿por qué tienen los mismos derechos a servicios públicos que los demás? El que quiera un médico, que se lo pague, dicen. Por supuesto, pagan más impuestos porque ganan más dinero porque trabajan más. Los fachas de Ezquerra dicen lo mismo.
2.- Los fachas de mi pueblo creen que la tierra que heredaron de sus padres (que la trabajaron, dicen!) es suya. Los fachas de Ezquerra también creen que su “tierritorio” es “suyo”.
La izquierda es internacionalista. Derecha Republicana de Cataluña es independentista: nacionalista, facha. Me levanta el estómago que se atrevan a ensuciar a la izquierda. ¡Viva la Internacional!
Agrupémonos todos, en la lucha final. El género humano es la Internacional.

Sembla que el tema del finançament està posant molt nerviós als espanyols, sobretot els que s'han beneficiat durant molts anys d'un transvassament de recursos econòmics sense limitacions sobre el PIB de les "comunitats" que han aportat aquests recursos.
És curiós però, veure que el gran titllador de paletos i actual lector d'aquest bloc, l'independentista extremeny (i massai) Pedro López, nega la solidaritat catalana i el tal Sr. Villa Fuentes veu el dèficit (o espoli) fiscal català com el resultat d'una redistribució de riquesa entre rics i pobres, però, com a mínim, accepta la solidaritat.
Bé, cenyint-nos al què escriu el Sr. Villa Fuentes, ens ve a dir que Ezquerra (sic) no enten que els impostos són redistributius i que és un partit de dretes perquè anar en contra de la solidaritat (o espoli fiscal) amb les comunitats espanyoles "pobres" és ser antinternacionalista (Amunt els pàries de la Terra!) i, per acabar, que Ezquerra, com que és independentista, és nacionalista i facha. I Olé!
Em sap greu que un home com el Sr. Villa Fuentes, amb una voluntat tant internacionalista com la mostrada, restringeixi la redistribució de la riquesa sols entre territoris espanyols. Coi! si jo vull ser solidari (perquè la solidaritat és voluntària o no és solidaritat, llavors té un altre nom...) que em deixin triar amb qui!!!! Potser preferiria centrar-me amb la Catalunya Nord, tant oblidada per París, o per Eritrea o Nicaragua.
I si vol aprlar de redistribució de pobresa internacionalistament, doncs que es prepari, que al món hi ha molts països més pobres que qualsevol dels territoris hispànics. Que "El género humano" que "es la Internacional" més avall de la pell de brau les passa molt fotudes...
Però, bé, suposo que malgrat tot continuaré sent un facha, per preocupar-me pel benestar dels meus conciutadans catalans, 1 milió dels quals es pot considerar pobre i que veu com el seu Estat del Benestar fa el ridícul per culpa d'una manca de recursos alarmants pel seu govern "autonòmic", fruit d'una solidaritat intra-hispànica que suposa un dèficit fiscal de prop d'un 10% del PIB català.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cada dia tinc més clar que no podem perdre el temps en explicacions alliçonadores. El que hem d'exigir és que els nostres representats polítics i sobretot a la gent ERC actuin amb fermesa i amb decisió amb el tema del finançament i si ens tornem a quedar sols amb la defensa dels drets de Catalunya doncs ens hi quedem. Hem d'actuar defensant Catalunya i el tacticisme polític de curta volada deixar-ho per els altres partits. Els catalans no ens podem baixar més els pantalons i si es necessari fer una campanya de desobediència fiscal s'ha de fer. No defallim!

Espantanubes S.A. ha dit...

Estimado señor Casals:
Como me sigas nombrando en tu blog y con esa cara de picarón que tienes... hummm, me voy a pensar cosas raras...

No sabía que, según las manidas balanzas fiscales, hubiera CCAA que "recibieran" más dinero que Extremadura. Y resulta que hay cinco. Ahora, entiendo menos todavía ese odio enconado que algunos catalanes procesan hacia mi tierra. Serán cuestiones sociales, históricas y/o políticas, pero nunca he escuchado a ningún catalanista atacar a Andalucía, Asturias, Canarias, Galicia y Castello León (las CCAA que están por debajo en lo de las balanzas), o, al menos, con la misma saña.

Con respecto a lo que comentaba el blogero anterior (la desobediencia fiscal), métodos hay muchos métodos, pero no creo que sea el más eficaz, dados los tiempos que corren. En mi opinion, los partidos catalanistas ya ejercen suficiente presión en el Congreso, de lo que, sin duda, sacan réditos ante la minoría parlamentaria socialista. Métodos tan bruscos como el que propone sabatés, sólo generarían más odio entre los españolistas y más obcecación en la negativa a cualquier tipo de negociación posible. A la masa pepera, mejor no despertarla: ésos tienen otras formas y otras ideas. Y, en el mejor de los casos, ya harán concesiones cuando, tras unas elecciones generales, necesiten apoyo de CiU para gobernar. Así, todavía podréis conseguir algo. De lo contrario, no sé, estaré atento.

Fdo:
el massai