divendres, 15 d’agost del 2008

Torelló és notícia (mentres cuino llenties)

Aquest és un cap de setmana llarg, espero està fora demà i demà passat, sempre va bé sortir tot esperant les vacances. Perquè les meves, malgrat començar-les teòricament ahir dijous, no serà fins entrada la setmana que ve i ja veurem!
Aprofitaré el cap de setmana per acabar de perfilar el ja tradicional article d'"Estiu sobiranista". Si voleu, fent un repàs als articles de la web d'Esquerra Torelló hi trobareu els darrers articles estiuencs d'un servidor amb el títol suara esmentat.
Aprofito aquest post per reconèixer una jove torellonenca que a base de caminar per camps de gespa i picar pilotes petitonetes en un esport que es diu Golf, i que ella en guanya campionats internacionals, fa de Torelló una vila més coneguda, i ara internacional. Felicitats Mireia Prat!
Me'n vaig a acabar de fer les llenties i paro l'orinador fins dilluns (o no)!
.
PS1: Hi ha d'altres successos més desafortunats que també fan famós a Torelló, com aquest, sembla tret d'una novel.la de Ferran Torrent.
PS2: He demanat a l'anònim que escriu comentaris amb majúscula per què acaba els missatges amb "JUGANT AMB BARCELONA...". Agrairia una resposta. Gràcies.
PS3: Les llenties de la foto són salamantines.