dijous, 26 de febrer del 2009

La tele de Carod, els opinadors oficials i l'altra corona d'espines

En Carod ha estrenat un canal de televisió per internet propi, està a la seva web, www.carod.cat.
El Vice-President català ha manifestat que així es podrà sentir la seva opinió sense "males interpretacions".
Els interpretadors oficials (mireu la notícia a e-noticies), a can Cuní, s'han molestat molt. L'Antonio Franco, antic director de El Periódico, ha desenterrat la corona d'espines que el President Maragall va posar i fotografiar al cap del llavors Conseller en Cap.
Potser és d'això que es queixa el Carod amb les males interpretacions, perquè no he vist mai cap opinador oficial treure l'altre corona d'espines, la del Conseller Antoni Castells, del PSC.

L'altra corona d'espines (que m'ha costat un munt trobar-la, ho he fet al bloc del Lluís Pérez Lozano)

PS: per cert, recordo la brillant broma de Maragall amb la corona d'espines: la va posar al Carod pel Via Crucis que li estava fent passar la Brunete Mediàtica i li va posar al Conseller Castells pel Via Crucis que passaria amb el finançament... i que tots els catalans encara estem passant!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jordi, els interpretadors oficials queden ben retratats en la notícia d'e-noticies. Pel que fa a Carod.TV em faig meu pràcticament tot el que deia en el seu post en Carles Banús: http://carlesbanus.blogspot.com/2009/02/politiqueig-20.html

Jordi Casals i Prat ha dit...

Si si, es pot fer la crítica que es vulgui, ja vaig llegir el post del Carles i és bastant encertat... però ja veus que aquest apunt va més dels opinadors oficials que del 2.0.
Salut!