dijous, 12 de març del 2009

AtARISA com puguis!

Ahir hi va haver una assemblea a Taradell on l'alcalde va anunciar que no presentarà el projecte de l'aeroport de Mont-rodon que el president del Consell, Miquel Arisa, i la sociovergència comarcal havien posat damunt la taula. Fets consumats i manca de consens. Crispació, al cap i a la fi...
Segur que la pressió dels veïns de Mont-rodon i la decisió ferma d'Esquerra Taradell de dir no al projecte ha tingut a veure amb la decisió final de l'alcalde convergent, que ha evitat posicionar-se fins ahir. Havia parlat fins i tot de fer un referèndum sense que ell es posicionés per no influir.
Si fins ara les preguntes obertes eren sobre si es tiraria endavant l'aeroport a Taradell o no, un cop la qüestió queda tancada amb l'assemblea d'ahir, ara les preguntes obertes són unes altres.
Com queda el president comarcal, Miquel Arisa, després de la mala gestió d'un tema de les dimensions com és el de l'aeroport, després de la crispació creada?
Com queda el govern del Consell, després de veure com membres com l'alcalde de Seva, Josep Palmerola (CiU), o el conseller Sardà, de Tona Futur, han dit des dels seus municipis no a l'aeroport que ha defensat el seu govern?
Quina és la situació dels vicepresidents de CiU, Lluís Vila i Jaume Puig, després de defensar el projecte de Mont-rodon, quan tots els alcaldes afectats, tots de CiU, l'han rebutjat?
Caurà en el no res un fracàs de gestió política tant gran com aquesta?
I finalment... tot haurà estat una cortina de fum o un globus sonda per plantejar una altra ubicació?
El9Nou.cat (els més ràpids en la publicació de la notícia): Taradell no es presentarà al concurs per acollir l'aeroport corporatiu
Osona.com: Notícies publicades sobre l'aeroport
Taradell Bloc: Taradell diu no a l'aeroport

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ets l'hostia Jordi, bon article.
Aixo de la socioconvergencia és una estafa d'interessos.

Anònim ha dit...

Tothom sabia que En Verdaguer estava a favor de l'aeroport, però no s'ha atrevit a fer-lo.
Els veïns hem guanyat i l'Arisa i els del Consell han perdut.

Anònim ha dit...

Ho haveu vist! la mare que els va parir!!!