divendres, 26 de juny del 2009

Un dia de barrets, però no casa de barrets!

Ahir va ser un dia llarg i ple de contingut.
Vaig començar en la jornada de treball sobre el Pla Nacional de Joventut de Catalunya (PNJCAT) amb tècnics i polítics d'Osona, vàrem fer l'obertura amb el Secretari de Joventut, l'Eugeni Villalbí.
Després, amb la Gràcia Ferrer, regidora de Vic, l'Eugeni i el David Ricart, també de la Secretaria vàrem fer una visita d'obres a La Farinera, on a principis del 2010 hi haurà d'anar la Oficina Jove d'Osona.
Tot seguit vàrem anar a la Universitat de Vic, on es va inaugurar una exposició sobre Algèria per acabar fent una reunió amb membres del rectorat a l'entorn de l'Oficina Jove i l'emprenedoria.
Per acabar la meva tasca d'adjunt a la Secretaria de Joventut per la Catalunya Central, vàrem anar a la cloenda de la jornada de treball del PNJCAT.
Un dinar amb un regidor de joventut de la comarca va fer d'intermedi a la feina a la seu comarcal d'Esquerra per després anar al Ple del Consell Comarcal, a defensar infructuosament el batxillerat nocturn presencial de Vic enfront la sociovergència; fer un sopar ràpid i acabar el dia fent reunió amb la gent d'Esquerra de Torelló...
Quantes coses i quants barrets... De moemnt, però, la meva vida no és una casa de barrets!