dimarts, 1 d’abril del 2008

Un "cuerno" demòcratacristià

Anècdota: un militant de pes (polític) demòcratacristià de Torelló m'ha dedicat un cuerno tot sortint del Ple de pressupostos. Sí senyor, dedicat a mi perquè el pacte sociovergent encara no és un fet (sic!).
Perdona'l Senyor, que no sap el què es fa...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Potser és un"cuerno" a la teva trajectoria de posar pals a les rodes. Tot i així reconec que és una falta d' educació, la mateixa que tens tu posant la fotografia en la que s' ens fa "un cuerno" a tots els bloggers.

Anònim ha dit...

A l'anònim de dalt no sé si és convergent o és socialista, peò segur que és sociovergent

Anònim ha dit...

soposo que aquest ditet tan boniquet és la típica resposta d'un intel.lectual sociovergent quan comença a buscar recursos... ànims, els tens just on vols!!
Roger de Flor

Anònim ha dit...

Per la meva part, penso que donar a conèixer un fet tan trivial i anecdòtic, és una criaturada. De totes maneres, ja era hora que algú ensenyés el dit del mig als d'esquerra per la seva incoherència continua en els últims anys. Sóc un votant d'esquerra frustrat.

Anònim ha dit...

Doncs per la meva part, penso que fotre un "cuerno" (com es diu en català?) no és trivial, sí anecdòtic.
No és trivial, perquè es demostren quines persones i quins fets s'han d'aguantar en la política de Torelló.
Fixa't, anònim de damunt meu, que el dit del mig no és per la incoherència d'Erc sinó per negar el pacte que tenen el senyor Franc i el sentor Basses. On és la incoherència? de qui és?