dimarts, 1 d’abril del 2008

La sociovergència fa un altre pas a Torelló: els pressupostos


Ahir va ser un Ple intens, el dels pressupostos.
Esquerra va ser l'únic grup municipal que es va oposar a uns pressupostos 95% made in Franch, pegats o pedaços d'última hora van provocar el sí sociovergent i un sorprenent sí ecosocialista del Ges, malgrat posar en contradicció el defensat els darrers anys, com ara la defensa de les funcions de la Comissió d'Equipaments o de la participació ciutadana, en aquest cas dels joves.
A Miquel Franch li ha sortit molt barat l'aprovació dels pressupostos. Nosaltres estàvem disposats a participar en l'elaboració del pressupost, però fent-ho des de la fase de la planificació i el disseny.
Podeu llegir més informació a la web d'Esquerra Torelló. Clicant aquí podeu llegir la meva intervenció en el Ple (és un pèl llarg), aquí la notícia sobre les votacions i aquí les contradiccions que comporta el vot afirmatiu de CiU i ICV-CdG.
També podeu llegir aquest apunt al bloc d'Esquerra: Pressupostos sociovergents amb convidats d'última hora
Cal parlar d'algunes cares llargues en l'àmbit del PSC i d'un nerviosisme excessiu de Miquel Franch vers un servidor.
L'Albert, en el seu bloc ha estat molt gràfic, mireu-ho aquí.
.
PS: en Ballana (bloc) m'ha tornat la visita que vaig fer al Ple més llarg de la història a Vic. En Franch li ha donat molts copets a l'esquena, hi deuria buscar quelcom afilat?

9 comentaris:

Anònim ha dit...

És increible que ERC s'hagi quedat sola fent d'oposició.
Però què feu convergencia i iniciativa?

Anònim ha dit...

Aquí es demostra quina es la veritable alternativa al personalisme del Franch. Ni CiU, ni ICV, el futur es ERC. Endavant Jordi no t'arruguis!!!!

Anònim ha dit...

Jordi, esquerra esta mancada de serietat, sou un partit adolescent i la vostra trajectoria fa bons els pactes entre CIU i PSC. Ho sento però no sou socis fiables. Potser quan madureu,...

Anònim ha dit...

jajajaja anònim de sobre, ens tornem a trobar aquí. Definitivament ets sociovergent!

Anònim ha dit...

què es cou casals a la trastienda de l´ajuntament? esperem el sorpaso a les eleccions quan vinguin i casals alcalde. a i explica el romance que tens amb en ballana i els cales que us costa.......

Anònim ha dit...

Que vol dir que el romance amb en Ballana val calers ? de qui son aquest calers ?

Jordi Casals i Prat ha dit...

Veig que això continua anant d'anònims (i anònimes).
Gràcies per la vostra participació en aquest bloc.´
Només vull comentar aquest comentari (valgui la redundància) del "romance" amb el Ballana, la veritat és que sí que val calers i aquests calers són els de les canyes i cacaolats que ens fotem de tant en tant, però la veritat, és que no tenen preu!

Anònim ha dit...

Com es poden escriure tantes coses i buscar tantes fotos treballant? Nosaltres hem de treballar per mantenir paràsits com el Sr. Casals.

Anònim ha dit...

és fàcil, mira a quina hora escriu en jordi. ja m'agradaria veure quantes hores dedica en treballar amb temes de política municipal i a la seva feina i quantes hores li queden per ell.
I buscar fotos, amb el Google és molt fàcil, company!
El què no sé què fa, és en jordi deixant que persones insultants com tu escriguin al seu bloc. És patètic que us dediqueu a entrar al seu bloc a insultar-lo.
Una forta abraçada, Jordi.
Una amiga