dimarts, 4 de març del 2008

Jo he estat en el Ple més llarg de la història de Vic

Avui he viscut un fet històric: el Ple més llarg de la història de Vic, ha durat gairebé set hores. No hi he estat pas tota l'estona, eh! sols 20 minutets que m'han permès sentir un debat en una moció de la PxC sobre les pegatines dels contenidors.
També he pogut observar l'escut espanyol de la sala de plens, que els de la CUP quan deuen mirar el sostre per descansar mentalment els deu impactar tant que no els deixa desconnectar. Entenc la moció per la seva retirada...
També he pogut gaudir d'un racó, literalment, on asseure'm, a Vic no hi ha lloc pels ciutadans!!!! A Torelló amb una setmaneta vam arreglar la sala de plens per donar la benvinguda al president Maragall... l'alcalde Miquel Franch els hi pot passar el contacte si volen fer alguna reforma.
La meva visita a la sala de plens vigatana ha aixecat algun interès, com el del periodista i blocaire Josep Comajoan, mireu aquest apunt, sinó.
He acabat el dia amb el míting del Joan Ridao, al Sucre. Hem omplert l'auditori i hem pogut veure una Georgina combativa i un Ridao que ha parlat clar i català amb el seu savoir faire (?).
Per cert, els regidors de Vic eren al míting després del maratonià Ple que ha aprovat una moció a favor del dret a decidir (a partir del cas kosovar) amb l'abstenció socialista.

3 comentaris:

Joan Ballana ha dit...

Ei, quan hi hagi un ple històric a Torelló, diga-m´ho que vindré jo també!!

Jordi Casals i Prat ha dit...

Ja hi pots comptar camarada!!!!!
Em sembla que en vindran uns quants d'històrics!!!!

Anònim ha dit...

Però has pactat amb els socialistes o no?