dimarts, 17 de juny del 2008

Arribem tard i escrivim (gràcies) tard: Primera Trobada de l'Osonosfera


El passat divendres es va fer la I Trobada de l'Osonosfera, de la comunitat blocaire d'Osona. És curiós fondre dos conceptes com és el virtual i el presencial.
Hem caminat molt i bé des d'aquella presentació del manifest blocaires.Osona.
En la Trobada, presentada a la Font del Desmai, que va girar a l'entorn de la taula rodona (malgrat ser allargada i rectangular) moderada per l'Enric Xicoy (bloc) i participada per Vicent Partal (bloc), director de Vilaweb; Carles Puigdemont (bloc), periodista i polític de CiU; i el referent per molts Saül Gordillo (bloc), director de l'ACN.
Jo vaig arribar tard, tal com va anunciar algun Twitter (gràcies!). Osonosfera i arribar tard, és un còctel massa sovintejat per mi... Però mentre no tingui el do de la ubiqüitat, paciència...
Així que el que vaig gaudir més va ser el sopar, flanquejat pel Saül i el Partal, amb algunes converses en diagonal amb Puigdemont.
Com sempre vaig acabar parlant de política... però també de les patates McCain! Que tenen nom de candidat americà...
Aquesta I Trobada va ser amena i participada, n'ha sortit un portal i un grup cohesionat, plural i dinàmic amb ganes de fer coses en l'Osonosfera.
Ja em perdonareu que no hagi postejat sobre l'Osonosfera fins avui, però és que la ressaca post-congressual d'ERC ha estat intensa i complexa...
Podria posar enllaços de molts apunts i blocaires, però aprofitem el portal de l'Osonosfera i allà ens hi trobarem tots!


1 comentari:

Anònim ha dit...

Jordi esrivim va amb "v", canvia-ho que fa mal d'ulls. Apa, una abraçada.