dilluns, 9 de juny del 2008

De Blocaires.Osona a l'Osonosfera: I Trobada de la Blocosfera Osonenca

Aquesta setmana, per fi, és la posada de llarg de la I Trobada de l'Osonosfera, la comunicat blocaire de la comarca d'Osona.
Fa mesos de la presentació a un grup de periodistes per part del Joan, el Carles, el Raül, l'Iñaki, la Laia, i un servidor del manifest Blocaires.Osona, punt d'arrencada de l'Osonosfera. A partir de llavors, l'olla va començar a bullir i avui la blocosfera osonenca activa és àmplia i plural. Llavors sols érem polítics, avui l'espècie osonosfèrica ha millorat...
El dimarts farem la presentació a la premsa de la trobada, a la Font del Desmai, on fa 150 anys també un grup de poetes catalans van projectar amb força la seva poesia a la moviment de la renaixença de Catalunya. Per presentar Blocaires.Osona vam escollir les Gorgues, un espai de debats polítics durant el franquisme. Ep! debats no oficialistes...
A principis d'any, els blocaires osonencs vàrem fer una primera aparició pública amb la presentació de Nació.CAT, del blocaire català de referència, Saül Gordillo.
Divendres, a la sala polivalent de l'Ajuntament de Tavèrnoles, a partir de les 8 del vespre, Vicent Partal, Saül Gordillo i Carles Puigdemont ens acompanyaran en la Primera Trobada Blocaire d´Osona.
Blocaires del món osonenc, apropeu-vos hi!
...i si encara no esteu a Osonosfera.cat, us hi podeu apuntar.