divendres, 27 de juny del 2008

Aeroport, Oliba, Salom i la Roja: Ple del Consell Comarcal

Hem fet el Ple Comarcal que tocava el juny, els tema més calent ha estat el de l'aeroport, en Jordi Serra ha posat damunt la taula les maneres de fer sociovergents, podeu llegir-ho en aquesta entrada del meu bloc d'Esquerra.
en les relacions amb el Ripollès. I n'hi ha que parlen d'Alt Ter i Catalunya Interior... Podeu llegir aquest notícia a la També vàrem aprovar una moció d'adhesió al Mil.lenari del nomenament d'Oliba com a Abat de Ripoll i Cuixà, en la meva defensa de la moció vaig denunciar el paternalisme i l'osonacentrisme. Ho podeu llegir a la web d'Esquerra Osona.
Ahir, però, també va ser el dia que Josep Salom (CiU)va renunciar com a Conseller Comarcal, després de 9 anys. En Salom, que vàrem estrènyer llaços per Internet (per exemple, mireu aquí), va sortir a moltes fotos com a arquitecte de la sociovergència al Consell Comarcal. Ara plega. Segur que ens retrobarem en algun espai, virtual o no. Molta sort.
I, a tall d'anècdota, m'agradaria que no passés desapercebut el paperot que juga l'Anglada en el Consell Comarcal, on només va parlar per cridar "A por ellos!" i esbufegar perquè arribaria tard a veure la Roja contra els rojos russos. Això és el què pot aportar la PxC a les institucions?
Per cert, no seria just, i segurament així constarà en l'acte, que l'ecosocialista Bardolet (bloc) passi com a interessat pel partit de la Rojaaporellosoléééé! com diria Berlusconi: "con ironiiiiiia!"

1 comentari:

Anònim ha dit...

Nano tens tota la raó, les maneres de fer sociovergents fan posar la pell de gallina. A veure si els foteu a mar d´una punyetera vegada. Endavant! Antoni.