dimecres, 28 d’octubre del 2009

Torelló: no defallirem!

En el Ple del dilluns, com tothom deu saber, la sociovergència local va permetre que no s'aprovés la moció en suport a la realització d'una consulta sobre la independència a Catalunya.
Gràcies a aquest fet, Torelló té l'honor de ser el primer municipi (i de moment únic) d'Osona que no aprova la moció, malgrat haver-hi una suposada majoria sobiranista.
Ahir mateix, però, la Comissió 11 de Setembre de la Vall del Ges va reaccionar i va convocar una roda de premsa on afirmava que la consulta es faria igualment, malgrat no comptar amb el suport (moral, perquè material voldria dir que el virrei Rangel dissoldria l'ajuntament) de l'ajuntament.
Com va dir el portaveu, el Francesc Manrique, el fet que no s'aprovés la moció (i també perquè fos perquè un partit nacionalista ho havia facilitat), pot fer que la gent encara estigui més motivada a què surti bé la consulta, que sigui un estímul.
A Torelló no defallirem! que li quedi clar a tothom, els qui estem pel dret a decidir, els que volem que ens preguntin què volem ser els catalans, no defallirem.

1 comentari:

Sergi Tarrés i Sales ha dit...

Jordi,

des de Calldetenes teniu tot el meu suport. Si necessiteu res a Torelló no dubtis en dir-m'ho. Per cert, que la gent vagi prenent nota de qui són els botiflers del país.

ÀNIMS QUE AIXÒ AVANÇA!!