dimecres, 5 de desembre del 2007

Retorn a Montenegro, us deixo amb Gica Casamare

Després d'unes setmanes intenses a l'Agència, presentant llibres de poesia eròtica, promovent comunitats blocaires d'Osona, fent Plens municipals, escollint candidats osonencs per les eleccions dels d'allà a la dreta (física, no sols ideològica), manifestant-me, trobant-me en Josep Maria Matas arreu (a 9TV, a la mani i a l'ACM i entre els locals de CDC i Esquerra a Vic) i indignant-me amb l'esperit més totalitari de socialistes catalans (alguns), demà me'n vaig a Podgorica, Montenegro (via Frankfurt i Belgrad i retorn via Belgrad i Dusseldorf).
Me'n vaig a desconnectar, però a l'Hotel hi ha wi fi, malgrat que intentaré desconnectar prou per no actualitzar el bloc, és possible que ho acabi fent...
Aquest cop no us deixo apunts de bloc per llegir sinó que us convido a conèixer l'univers literari de Gica Casamare, amb literatura artesana i d'un sol traç. Si voleu llegir-lo, cliqueu aquí.

3 comentaris:

Iñaki Escudero Vázquez ha dit...

Bona idea aquesta d'anar a celebrar el dia de la Constitució espanyola a un país recentment independitzat.

Bon viatge!!!

Anònim ha dit...

Carrega piles que s'acosta un final d'any i principi del 2008 molt mogut. Gaudeix tranquilament que aquí ens en quedem uns quants de guàrida!!!!

Anònim ha dit...

Vols dir que tornes a Podgorica, oi? I no passaràs per Kotor? Terra de pactes de cavallers...