dimarts, 8 d’abril del 2008

Compareixença parlamentària gairebé sense Twitter

Avui hem tingut compareixença parlamentària per presentar la creació de l'Agència (veure expedient), una explicació feixuga, plena de referències de processos administratius i legals, amb dissolució de Tujuca inclòs.
En un principi havia anunciat que podria twittejar des de la Comissió de Joventut, però m'ha tocat acompanyar en Juli, el Director de l'Agència Catalana de la Joventut a la mesa, així que sols he pogut escriure abans i després de la compareixença. Qui sí que ho ha pogut fer ha estat l'Aina (twitter).
M'ha sorprès que els portaveus de CiU i del PP hagin mostrat el seu "avorriment" davant el contingut de la compareixença, això sí, abans de la demagògia del popular i de la fixació de la convergent (bé, és d'Unió) en tractar a l'Agència com una empresa... sembla que no es poden treure Tujuca del cap!
Per cert, avui no hi he vist l'hiperactiu blocaire, el diputat Puigdemont, de CiU i de Girona, que en les altres compareixences sempre escrivia al portàtil, qui sap si bloquejant...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

voldria entendre que "feixuga" no és la conseqüència d'explicar processos administratius... el dret administratiu és fascinant, pregunta-ho als meus ex-alumnes!

Anònim ha dit...

Permeteume que us digui des de l' anonimat, que la compareixença va ser un autentic pal. Fa anys que em dedico a l' administració però les noves generacions no venen a aportar res de nou. Són tant aborrits com nosaltres. Una mica de trempera nois !

Jordi Casals i Prat ha dit...

Anònim primer, si sapiguéssim qui ets podria demanar als teus alumnes si és feixug o no, però molt lleuger em temo que no... ;)

Al segon anònim, et convido a fer ús d'un pseudònim, ja que vols restar en l'anonimat, perquè com que escrius sovint per aquí. Per cert, em tens molt intrigat, espero que algun dia surtis de l'armari (de l'anonimat), ni que sigui per email.

Salut i gràcies per participar.