divendres, 19 de setembre del 2008

Formo part de la candidatura de Carles Sanuy

La setmana que ve, Esquerra Osona celebrem el Congrés comarcal on haurem d'elegir presidència, permanent i consellers nacionals, en aquest cas, dos.
De moment, ja ha fet pública la seva candidatura en Carles Sanuy, actual president de la secció local de Calldetenes, al qual dono suport i amb molt d'orgull formo part de la seva candidatura. Fins ara jo he estat secretari d'Imatge i Comunicació.
La voluntat del Carles i de l'equip que ha organitzat és la de renovació, d'obertura i de treballar en xarxa amb la militància i els càrrecs institucionals i de liderar el partit per la unitat.
Una concepció complexa (no en el sentit de dificultós) del partit a la comarca, però necessària si algun dia volem disputar l'hegemonia a CiU a la comarca.
Avui es tanca la inscripció de candidatures a la presidència i a consellers nacionals. Sembla que finalment hi haurà dues candidatures, malgrat que havia sonat la possibilitat que n'hi haurien tres.
Em toca viure uns moments intensos en el partit, ja que la setmana que ve toca aquest congrés comarcal, que es farà a Manlleu, i la setmana següent fem el regional, a Vic. Déu n'hi do!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Endavant Jordi i Carles, segur que continuareu donant-ho tot per ERC i per Catalunya.
Molts ànims i sort!

Anònim ha dit...

CASALS COMUNISTA I AMIC DELS MOROS, TU SANUY TAMBE?

Anònim ha dit...

I la Gràcia, amb qui va?