diumenge, 14 de setembre del 2008

La primera oficina d'emancipació: l'Oficina Jove d'Amposta

Foto: el Xavier Castellana, el Julià Fernàndez i un servidor, despentinats pel Mestral (Neus Guiu)
El passat divendres, enlloc de fer pont la Secretaria de Joventut va inaugurar la primera Oficina Jove de Catalunya, a Amposta, la primera de les que de mica en mica s'instal.laran en totes les comarques. Un equipament de referència pels joves en matèria d'emancipació: habitatge, treball, salut, etc.
Va ser una inauguració important, per això la presència de la Consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, el Secretari de Joventut, l'Eugeni
Villalbí, el Director General de l'Agència Catalana de la Joventut, Julià Fernàndez, el Delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, l'alcalde d'Amposta o Marta Cid, entre d'altres, com la Montse Perelló, Coordinadora Territorial de Joventut de les Terres de l'Ebre, els coordinadors de Lleida i Tarragona, així com els subdirectors de l'Agència, el Xavier Castellana i un servidor. Va ser un dia especial.
No és d'estranyar que la primera Oficina Jove sigui a Terres de l'Ebre, l'equip de Joventut sempre hem apostat pel territori, aquell eufemisme per dir les comarques de més enllà de l'Àrea Metropolitana. Foto: els parlaments en la inauguració, entre els assistents el Secretari de Joventut Eugeni Villalbí, la Consellera Capdevila i la Coordinadora Territorial de Terres de l'Ebre, Montse Perelló (Neus Guiu)
Aquests equipaments ha de servir per fer unes polítiques d'emancipació d'arrelament al territori, perquè els nostres joves es puguin emancipar sense que hagin d'emigrar del seu territori. Els resultats de l'acció política de la Secretaria de Joventut, comencen a sortir. Tota una satisfacció.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Des de les Terres de l´Ebre és un orgull poder ser pioners en matèria de polítiques de joventut.
Moltes gràcies pel suport que ens vau fer des dels diferents departaments de Secretaria i Agència.
Molt guapos malgrat el vent de Dalt( és el nom del Mestral al territori)

Montse

Jordi Casals i Prat ha dit...

El que és un plaer és com ens cuideu quan baixo per allà l'Ebre!
Ara, podrieu tancar la porta? és que hi havia molt corrent d'aire!!! ;)

Anònim ha dit...

Endavant amb les JERC a la Secretaria de Joventut!