dimecres, 25 de novembre del 2009

Ex-càrrecs electes pel dret a decidir

La consulta del 13 de desembre sobre la independència de Catalunya té el repte d'aconseguir una participació important.
A Torelló, va ser un cop molt dur el fet que la sociovergència no deixés aprovar la moció de suport a les consultes. Tant sols era que la institució que representa a tots els torellonencs donés suport "moral" a la consulta que impulsa la Comissió 11 de Setembre de la Vall del Ges (facebook).
M'he trobat molts veïns que creien que la consulta no es faria perquè l'Ajuntament havia dit que no. Ans el contrari, la consulta es farà. I tots els de la comissió ens hi farem perquè sigui un èxit de participació. Als partits ens tocarà fer campanya i Esquerra perquè el Sí sigui un èxit.
Aquest dimarts a la nit, però, s'ha presentat un manifest de suport a la consulta per part de dos ex-alcaldes i ex-regidors de tots els colors (en Josep Malo i la Montse Guillamon, del PSC, no han pogut venir però ens han traslladat el seu suport explícit).
Gràcies a totes i tots els que treballeu perquè el 13D la gent de Torelló tingui el dret a expressar la seva voluntat sobre la independència, o no, de Catalunya.

Torelló: no defallirem!
Reaccions sobre la moció a favor de la consulta a Torelló
On és la majoria sobiranista al Ple de Torelló?

Foto: L'ex-alcalde Josep Solà presentant el manifest