divendres, 18 de gener del 2008

Ressaca post blocaire (Osonosfera)

Avui és un matí de ressaca cafetera. Sense rastre d'alcohol. És de son, molta son.
Ahir vam presentar públicament Blocaires.Osona amb l'apadrinament del blocaire de blocaires, Saül Gordillo (bloc). El director de l'Agència Catalana de Notícies va presentar el seu llibre Nació.CAT.
El periodista i director adjunt de El Nou 9 i de 9TV, Josep Comajoan (bloc) va conduïr la presentació i Joan Ballana va fer de portaveu dels promotors del col.lectiu de blocaires.
Es veu que va dir que a l'abril farem la I Trobada de blocaires osonencs i que Blocaires.Osona tindrà un portal electrònic... He escrit "es veu", perquè vaig arribar tard. Com em va dir en Saül, enmig d'un somriure sorneguer: "Casals, ets un impresentable, arribes tard a un acte que organitzes". Sort que en Raül (bloc) també em va acompanyar fent tard.
Després de les presentacions (blocaires i llibre) va venir un sopar amb sobretaula llarga, amb comentaris de calat polític, d'ironies i sarcasmes, de fotos falses compromeses i de moments d'autèntic cachondeo. El millor, però, l'anecdotari d'advocat maresmenc del Quico Sallés.
Després de la sobretaula, amenitzad per música de cambra en directe!, va arribar la tertúlia política dels més valents a la Plaça de Vic fins a quarts de 3 de la matinada. Un fred que pelava i una conversa interessentíssima.
Com va dir en Joan: blocaires osonencs, ens retrobem a l'abril.
Pots llegir notícies de la presentació a El9Nou.CAT i a Osona.com.
(foto extreta d'Osona.com)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I contra qui conspiraveu? contra el Consell comarcal? contra l'ajuntament de vic? contra en Franch?

JOSEP COMAJOAN ha dit...

Vaja, què em vaig perdre, Jordi? Fins a quarts de tres? Així deu anar la joventut de Catalunya, avui... amb aquests dirigents que "treballen" fins a les tantes de la matinada...