divendres, 11 de gener del 2008

El què ensenyen els partits

La pau post-nadalenca (post-empatx nadalenc!) està trencada per la pre-campanya electoral. Ara me n'adono que tant sols estem en transició entre el Nadal i les eleccions, la banalització del temps? ui, ja torno...
La pre-campanya té vídeos, que busquen l'impacte concentrat. Busquen l'essència del missatge que vol representar la força política que paga al creador (si no és que el creador és un traïdor...).
Tenim vídeos pre-nadalencs més relaxats, com el del per què volem la independència la gent d'Esquerra (hi ha més raons que les del vídeo, algú em va dir perquè la Geraldine vol la independència... mireu el vídeo i valoreu aquesta raó). En Culí de Sant Pere també hi explica per què vol la independència.
També tenim el vídeo innovador del PSC, amb una senyera amb 5 barres. Algun missatge subliminal? però quin!!!!???? El que no és subliminal és que el vídeo està més al servei del PZPOE que del PSC.
Per festes i empatxos tenim en Duran i la seva Catalunya enfonsada en la misèria moral i material. La pel.lícula de terror de Duran, filmada en part a Vic, per cert.
I ara, comencem l'anar a treballar amb el vídeo del PP que denúncia que a Catalunya, atenció... l'educació és en català!
No sé si són els partits, les dates o l'empatx de torrons, però això és el què hi ha, de moment...
.
Vídeo del PSC: Catalunya optimista
Vídeo de CiU: Silenci
Vídeo del PP: Sí, digui'm

1 comentari:

Anònim ha dit...

I la maja desnuda vol la independpencia? jajajajaja