dilluns, 31 de desembre del 2007

Primer film de terror de Duran i Lleida filmat a Vic

Millor acabar l'any amb una mica de mal rotllo que no pas entrar en el nou així.
Avui, mentre dinava he llegit a El 9 Nou que l'anunci que CiU passa en cinemes i que córrer per Internet, vídeo de pre-campanya on hi podem trobar tots els tòpics de la demagògia populista d'extrema dreta (ni més ni menys), el van filmar en part a Vic.
En el vídeo hi trobem immigrants que no s'integren (ni s'integraran!), delinqüència als carrers i caos en les escoles (la joventut en decadència!), entre d'altres. Òbviament, la part filmada a Vic és el que tracta la immigració. I és que Vic és la ciutat que els simplistes i sensacionalistes de la política mediàtica tenen com a referent pel "problema" de la immigració. Tal com l'Anglada ja diu...
És una llàstima que el candidat de la federació de CiU, Duran i Lleida, vagi a la ciutat més important que governa el seu partit, Unió, i la utilitzi com a plató per un espot de sèrie B de terror social. És una llàstima que Unió no vegi la feina que es fa a Vic, com les parelles lingüístiques per exemple.
Qui no ha pensat mai que Vic podria ser un bon lloc per fer localitzacions pel cinema. Però qui s'hauria arribat a imaginar mai que la maquinària mediàtica d'Unió escolliria Vic com a escenari de la seva primera producció de política de terror?
.
Per veure el vídeo clica aquí

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Fins i tot pot ser gore i tot.
Bon fi d'any!

Anònim ha dit...

Jo no diria Uniò, jo diria CIU.

Pq Convergencia en te tota la culpa en aquest afer del video de la vergonya.

Anònim ha dit...

Estos quieren hacer com el Albiol de Badalona. Y se llaman cristianos ¡seran cruzados cristianos!