dilluns, 31 de desembre de 2007

Primer film de terror de Duran i Lleida filmat a Vic

Millor acabar l'any amb una mica de mal rotllo que no pas entrar en el nou així.
Avui, mentre dinava he llegit a El 9 Nou que l'anunci que CiU passa en cinemes i que córrer per Internet, vídeo de pre-campanya on hi podem trobar tots els tòpics de la demagògia populista d'extrema dreta (ni més ni menys), el van filmar en part a Vic.
En el vídeo hi trobem immigrants que no s'integren (ni s'integraran!), delinqüència als carrers i caos en les escoles (la joventut en decadència!), entre d'altres. Òbviament, la part filmada a Vic és el que tracta la immigració. I és que Vic és la ciutat que els simplistes i sensacionalistes de la política mediàtica tenen com a referent pel "problema" de la immigració. Tal com l'Anglada ja diu...
És una llàstima que el candidat de la federació de CiU, Duran i Lleida, vagi a la ciutat més important que governa el seu partit, Unió, i la utilitzi com a plató per un espot de sèrie B de terror social. És una llàstima que Unió no vegi la feina que es fa a Vic, com les parelles lingüístiques per exemple.
Qui no ha pensat mai que Vic podria ser un bon lloc per fer localitzacions pel cinema. Però qui s'hauria arribat a imaginar mai que la maquinària mediàtica d'Unió escolliria Vic com a escenari de la seva primera producció de política de terror?
.
Per veure el vídeo clica aquí

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Fins i tot pot ser gore i tot.
Bon fi d'any!

Republicà ha dit...

Jo no diria Uniò, jo diria CIU.

Pq Convergencia en te tota la culpa en aquest afer del video de la vergonya.

Revolución o muerte ha dit...

Estos quieren hacer com el Albiol de Badalona. Y se llaman cristianos ¡seran cruzados cristianos!