dissabte, 15 de desembre del 2007

Catosfera en reflexió i Osonesfera activa

En els últims dies no he estat gaire regular en la publicació, ja sigui per la mala connexió wi-fi del wàter de l'hotel Kerber de Podgorica o per la tancada amb tot l'equip de la Direcció de Programes de l'Agència Catalana de la Joventut.
En tot cas, tampoc he pogut llegir gaire, ni blocs ni portals. Així que m'han hagut d'explicar que Saül Gordillo ja ha parlat de Blocaires.Osona i que "m'haig" d'apuntar a les Jornades de la Catosfera (veure bloc) on un osonenc serà ponent. Doncs ens hi apuntarem. De moment, però, ja tinc el repte d'informar-me sobre què és la xarxa facebooks. Primer em demanen inscriure-m'hi... res de tour de visita. Ho farem.
Fent una trobada de blocaires informals al Gravat de Vic, és a dir, en persona, em vaig assabentar que en alguns blocs de la família osonenca postcomunista, més roja o més verda, hi ha molta vidilla en els comentaris, en la mare dels sous dels blocs.
L'amic Iñaki s'ha ficat fins al fons en la crisi dels postcomunistes del País Valencià, on EUPV es veu fagocitada des de dins per Iniciativa pel País Valencià i des de fora per un Bloc molt hàbil. Podeu veure el debat en el bloc de l'Iñaki aquí.
En el de l'ecosocialista vigatà Arnau Martí, arran del l'últim ple municipal de Vic, s'ha creat un debat al voltant del paper dels mitjans de comunicació, de la pirateria de material periodístic i sobre què és i què no és un insult. El periodista i blocaire Josep Comajoan (i no Joan, Arnau! hehehe) ha dinamitzat molt aquest debat...
Parlant de la família postcomunista d'Osona, en el bloc de Tornafoch, protagonista de la política vigatana dels últims temps entrant i sortint del govern de Vic, no hi pot haver cap debat perquè no accepta comentaris... llàstima!
.
PS: en Ballana ja no és del PSC, ja no hi és Portell, ja no hi és Maragall. Encara hi és Nadal. Però el què és evident és que fa temps que se l'havien quillat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

noi, això del bàter no és gaire èpic... jijijijiji
Ja has begut la rakjia?

Anònim ha dit...

Típic dels comunistes no deixar opinar. Pero és lleig tirar la pedra des de darrera la muralla xina, clar, però això també ho fan els comunistes