dilluns, 14 de gener del 2008

Blocaires.Osona es fa públic apadrinat per Saül Gordillo

Blocaires.Osona, el col.lectiu de blocaires de la comarca d'Osona fa una passa més. Després de la presentació en els mitjans comarcals, fem la presentació pública del col.lectiu.
El dijous 17, a 2/4 de 9 del vespre, al Col.legi d'Arquitectes de Vic, apadrinats pel blocaire de referència del nostra país.cat, Saül Gordillo (bloc), ens presentem en públic.
En aquest acte explicarem què és Blocaires.Osona i què ens proposem. Els objectius ja estan marcats en el manifest fundacional, que podeu llegir clicant aquí, és estimular i reivindicar la cultura blocaire, donar forma i contingut a la rica comunitat blocaire d'Osona i projectar-la amb força a la Catosfera. A més, en la vessant política, de visualitzar una nova manera de comunicació, interactiva amb el lector, el què se'n diu Internet 2.0.
En l'acte, que serà presentat pel periodista Josep Comajoan (bloc), el director de l'Agència Catalana de Notícies, el periodista Saül Gordillo, presentarà el seu llibre Nació.cat, que narra els fets que van portar a aconseguir el .cat, el primer domini d'Internet que representa una comunitat lingüística i cultural. Un èxit de gran calat polític i que va ser possible gràcies a l'impuls de milers de ciutadans i a la complicitat d'algunes institucions. El llibre també analitza el paper dels Països Catalans a la xarxa i el seu paper en el futur de la construcció nacional.
Espero que la rica blocosfera osonenca (l'Osonosfera) sigui àmpliament representada en la presentació pública del proper dijous.
.
Entrevista a Saül Gordillo a Tribuna Catalana, clica aquí.
.
Blocaires osonencs promotors de Blocaires.Osona:
Laia Jurado (bloc)
Iñaki Escudero (bloc)
Raül Escobar (bloc)
Carles Banús (bloc)
Joan Ballana (bloc)
.
PS: Moisès Rial (bloc), un patriota i actiu activista (valgui la redundància) de l'esquerra del Berguedà i també actiu blocaire, m'ha agregat a la Xarxa de blocs de la Catalunya Central. En Moisès també té la Xarxa Republicana de Blocs.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Al final em faràs venir ganes de fer un bloc

Anònim ha dit...

Ànsies de protagonisme i res més.
Com aquests blogs d'autopromoció, deixeu-nos en pau!