dissabte, 27 de setembre del 2008

11è Congrés Comarcal d'Osona: inici d'una nova etapa

Ahir vàrem celebrar l'11è Congrés Comarcal d'Esquerra Osona. Estic realment content.
Primer per com s'ha fet tot plegat, amb un tracte cordial entre les dues candidatures, la del Carles Sanuy i la del reagrupat Jordi Sans. Una
savoir faire molt important perquè el guanyador, en aquest cas en Sanuy, pugui gestionar l'endemà del Congrés.
Després, per la gran participació de militants en el Congrés Comarcal: 144 militants. Quin partit de la comarca és capaç de celebrar un congrés amb tants militants? i no d'aquells militants que s'inscriuen per anar votar i es donen de baixa fins que han de tornar anar a votar...

I, òbviament, també estic content per la victòria de la candidatura que en formava part. Una victòria que crec clara: 88 vots pel Sanuy i 39 pel Sans. També hi varen haver 17 vots en blanc.

Ara tocarà treballar i, tal com dèiem a la nostra candidatura, treballar des en una concepció d'unitat del partit en el dia a dia, no per equilibris interns.
Ser que en Carles té al cap el model de partit que ha anat presentant al llarg d'aquestes darreres setmanes, un partit que treballi en xarxa, donant joc als càrrecs orgànics (l'executiva és per treballar, no per figurar), als institucionals (màxim capital polític d'Esquerra Osona) i a la militància (el motor i el cor d'aquest partit).
Amb Carles Sanuy comença una nova etapa d'Esquerra Osona, amb una executiva rejovenida i amb una organització que dona rellevància al part institucional del partit. Noves maneres de funcionar que ens han de permetre plantar cara a la sociovergència extensiva de la comarca.
Ara ja toca treballar, bé, jo ja vaig començar pujant la notícia de la presidència del Carles i de l'elecció dels consellers nacionals a la web d'Esquerra a altes hores de la matinada... El9nou.cat s'ha fet ressò del resultat del resultat del Congrés gràcies a la web.


PS: vull fer un reconeixement al Jaume Martí (bloc), que va ser acomiadat per una llarga ovació pel Congrés Comarcal, després de fer la seva presentació d'un brillant informe econòmic com a secretari de Finances sortint. Bona feina, Jaume!

12 comentaris:

JOSEP COMAJOAN ha dit...

Sí, felicitats també a tu, Jordi (ja ho he fet en privat i ara ho faig en públic), per la teva feina. Si la societat diuen que ha de tendir a ser 2.0, també ho han de ser els partits, i dintre les seves limitacions, ERC és el que ho és més a Osona. I en bona part (o del tot, no ho sé), és gràcies a en Jordi Casals. Quan sóc crític ho sóc, però quan he d'elogiar, també en sé. Felicitats, doncs, Jordi, pel resultat i per la feina de comunicació, moltes hores de matinada.

Ah!, i me'n descuidava: Calldetenes Power!

Jordi Casals i Prat ha dit...

Ets un localista Comajoan! hehehehe
Gràcies per la felicitació.
L'aposta per internet en la política d'aquests temps crec que és inesquivable, sobretot com a inversió a mitjà termini, quan la comunicació en xarxa ja sigui estructural i hegemònica, els qui hagin fet els deures ho tindran més fàcil.
A veure si Esquerra Osona ho aconseguim...

Anònim ha dit...

Felicitats Jordi, la bona feina no sempre té el seu reconeixament en el teu cas sí que ha estat així.
En Carles Senuy tindrà molta feina per trencar amb l'amiguisme sociata i convergent d'OSona.
Bona sort

Anònim ha dit...

FELICITATS JORDI!

Anònim ha dit...

CERTAMENT,TOT NO AL VAIG LLEGIR.ELS CRITERIS AMB VAN SEMBLAR, UNA CANCO CONEGUDA, "MAS DE LO MISMO" AMB UNA MUSIQUETA PULIDA I BRILLANT. NO VUI MOLESTAR I MEINYS A UN XICOT, TAN ENTRGAT COM TU. FELICITATS... I ALTANTO QUE VAN DE CANTO........ JUGANT AMB B...........

Xavier Martínez ha dit...

Felicitats Jordi.Amb tanta eufòria el dia del Congres no vaig tenir ocasió de felicitar-te.Ara és l'hora de la unitat de tots i totes a dins d'Esquerra.

Jordi Casals i Prat ha dit...

Simpatitzant, un de par aquí i xavier, gràcies. I sí, ara toca treballar.

Anònim amb majúscules que juga amb BCN, no molestes pas! però és que el teu comentari també és "UNA CANCO CONEGUDA, "MAS DE LO MISMO" AMB UNA MUSIQUETA PULIDA I BRILLANT"... ;)

Anònim ha dit...

Felicitats Jordi ! de totes maneres la renovació no és la paraula, la mateixa gent i la mateixa politíca i maneres de fer.més que renovació diria continuïtat , no ?

[ò] ha dit...

Bona tarda Jordi!
No seré menys, i et retornaré la felicitació a tu també!
Un bon equip disposat a treballar fort!!!

L'ENHORABONA!

Anònim ha dit...

EFECTIVAMENT, ES MOLT SUADA,PERO EN AQUESTS MOMENTOS, ESTARIA BE ESCOLTAR LA VEU DEL CARRER,TAN TOPICA COM VULGUIS, PERO TAN REALISTA.....I LA GENT,FINS I TOT LA NOSTRA,"FINS EL GORRO"... JUGANT.........

Jordi Casals i Prat ha dit...

Gràcies Òria!
Anònim, no crec que es pugui dir que hi ha la mateixa gent. Bé, jo continuo, com la Montse, però amb d'añtres responsabilitats, com la Bruna o el Lluís. La resta, però cares noves i amb aptituds i qualitats! I el president també nou.
No tota renovació vol dir trencament.
Anònim que jugues amb Barcelona, no sóc aliè que hi ha gent que n'està fins al gorro, però pel que ens ocupa en aquest post, els reptes polítics de la comarca, crec que en Sanuy i la seva (nostra) idea de partit és molt bona per encarar-los.
Salut!

Anònim ha dit...

Fashion freak women always prefer to pick up cheap louis vuitton handbags , for they do not like to carry ordinary bags. In order to get a louis vuitton handbags on sale , a woman can spend anything on it, for she knows that only a branded purse can make her an eye-candy of a party. louis vuitton bags cheap have attained significant popularity and demand. The reason behind this success is the dedication towards providing the purses of innovative styles and of best quality.