dijous, 2 de juliol del 2009

Cop d'estat a Catalunya per voler modificar l'estatut

Un grup de Mossos d'Esquadra va assaltar el Palau de la Generalitat i va arrestar al President de Catalunya per intent colpista.
Indignat, Maragall, recriminant que els uniformats no responien als interessos del poble, va entrar al cotxe, sense sirenes, de color fosc amb els vidres fumats.
D'incògnit, doncs, la policia catalana va traslladar el Molt Honorable fins a la frontera catalano-andorrana, on Pasqual Maragall va ser deposat després d'anunciar que faria un Estatut nou.
Tot seguit, el cap dels Mossos va sortir a TV3 per anunciar que la policia catalana havia fet dimitir al President de la Generalitat per intent de cop d'estat per voler fer una reforma estatutària modificant l'estat vigent de la legalitat estatutària. Es crearia un govern de transició fins a convocar noves eleccions on s'escollís un govern que respectés l'estatut actual i no intentés modificar-lo, o també seria deposat per les armes per colpista.
Pasqual Maragall, des de l'exili andorrà, va dir que només feia que seguir els tràmits legals per la modificació estatutària i que no havia deixat de ser el president legítim de Catalunya.
Aleix Vidal Quadras, president interí de la Generalitat va declarar que "qui vulgui canviar l'estatut tindrà la mateixa sort que Maragall".

Voler canviar un estatut o una constitució per la via legal és colpisme?

Wikipèdia: Hondures

2 comentaris:

Unknown ha dit...

esperem que sigui al revés, hi que deportem un president unionista a la frontera amb Andorra per tal de fer possible que els catalans i catalanes decideixin lliurement el seu futur com a nació dins la unió europea.

Federico Trillo ha dit...

jajajaja! no entenia res Casals! mira que t'ho has fet complicat per parlar de Honduras.
Com va dir el ministre del Perejil: Viva Honduras!