dimecres, 29 de juliol del 2009

El Ple i internet 0.0

Aquest dilluns hi va haver el darrer Ple a Torelló abans de vacances d'estiu, a partir d'ara tancarem la paradeta de comissions i juntes de local fins al setembre.
Després de cada Ple faig el comunicat de premsa, segmentat en petites notícies, seguint l'estructura de la web d'Esquerra Torelló, que la veritat fa més agradable de llegir, amb petits apartats i un títol per cada tema.
Després, també faig un apunt als meus dos blocs, en aquest amb un to més relaxat i al d'Esquerra més institucional. I que consti! no publico el matiex als dos blocs...
La comunicació en un dels pilars de la política, això està clar.
Doncs el d'aquesta setmana és el Pla anticomuicatiu d'Esquerra. Fins avui no he tingut internet (coi de wifi!) i quan finalment he pogut penjar les notícies a la web i enviar-les als mitjans (un dia tard, és massa!), he decidit escriure al bloc d'Esquerra i... tatxàn! amb l'Explorer no apareix la opció de "nou article".
Cap problema ens baixarem el Crome de Google o el Firefox... doncs no, resulta que l'ordinador no em deixa instalar-los!! per què?!
Així, que aquí us deixo els enllaços del que vàrem fer els d'Esquerra al Ple i més endavant, quan pugui ja escriure sobre el Ple al bloc...

PS: ah! i el corrector de blogger tampoc va...