dissabte, 6 d’octubre del 2007

He perdut el .cat, però espero guanyar tranquil.litat...

Com podeu veure enceto una nova etapa blocaire. M'he passat al blogger perquè els problemes tècnics del bloc.cat són insuportables! Pujar els apunts era complicat, posar comentaris també i fins i tot, últimament, poder entrar al bloc.
Així que ja em teniu al blogspot.com. Em sap greu el fet de perdre el .cat, però espero respirar més tranquil a l'hora de fer el bloc.
Malgrat tot, deixo el bloc antic obert per poder retrobar els apunts que he escrit fins aquesta setmana, així que podeu trobar els apunts que he escrit des del 12 de desembre de 2005 (Joves i política) fins al 5 d'octubre del 2007 (La Renda Bàsica: la última gran reforma).
Bé, espero que ens continuem retrobant en aquest bloc.
Salut i república!

5 comentaris:

Carles Banús i Puigivila ha dit...

La veritat és que des del "bloc.cat" a vegades era una autèntica odissea poder entrar als blocs... no em vull ni imaginar (pel què dius) com deuria ser gestionar-ho.
Benvingut al l'espai "blogspot"; ens anem llegint.

Anònim ha dit...

A veure si ara et podem llegir millor!!!!
ptonets

Anònim ha dit...

Sí, llàstima del .cat, però el disseny ha quedat xulo i està tot ben endreçadet. I si ara no hi ha problemes tècnics... bon canvi!

Raül Presseguer ha dit...

Benvingut a la casa comuna del blocarisme ... I recorda que l'important és el contingut, no l'embolcall.

Anònim ha dit...

Ara Torelló, i gairébé el planeta sencer està salvat gràcies a la teva nova pàgina. Ets un tio super culte i no entenc com no tens més vots. Quan parles o escrius el temps s'hauria d'aturar per que tots els humans poguéssim apendre de tu. Continua així.