dilluns, 29 d’octubre del 2007

Orgullós del grup municipal d'Esquerra

Avui he sortit orgullós del Ple ordinari que pertocava al mes d'octubre. Sento que el Grup Municipal d'Esquerra compte amb dos gran regidors, l'Albert i en Lluís, en Lluís i l'Albert.
Jo ja ho sabia que eren grans persones, pencaires, amb idees pel poble, amb visió de la cosa pública i amb il.lusió per Torelló i sobretot la seva gent.
L'Albert, amb una situació complicada per qüestió de la felicitat per ser pare per segona vegada (ja saps el què et fas!?) i per l'angoixa per qüestions de salut en la família, ha complert les expectatives quan vaig proposar-li acompanyar-me a la llista tant amunt com pogués.
La seva generositat i la seva capacitat de treball es barreja en el seu sentit comú amb els qui ens perdem massa per les muntanyes de les idees. Franc, directe, pràctic, Aquest és l'Albert Soldevila.
I en Lluís, el número 2, l'ànima del grup de treball del grup municipal en el darrer mandat, sempre present en la boirosa i freda oposició a una majoria absolutament absoluta.
La seva passió pel municipi és inexpugnable i la seva tossuderia es torna sublim amb la seva perspectiva global de municipi, veu el Torelló d'avui, ve el Torelló de demà.
Els dos, a més del seu tarannà han demostrat tenir una maduresa política en la posada en escena bona, el pànic al micro obert en una sala de Plens plena, valgui la redundància, dels representants de les i els ciutadans de Torelló l'estan superant en escreix. Avui mateix, en especial el Lluís Sabatés ha estat el regidor escollit pel Grup Municipal per defensar el posicionament d'Esquerra en l'aprovació de les ordenances. Ho ha fet perfecte, ha dit el que volia dir, ni més ni menys.
Recordo el meu primer Ple d'ordenances, mai n havia estat tant nerviós a l'hora de parlar en públic, però a partir d'aquell Ple la seguretat em va envair i vaig poder encarar la resta d'intervencions del mandat amb prou serenitat. Ara només falta que facin una cagada en un Ple, es tornin vermells i vegin que no passa res, que tothom es pot equivocar, llavors s'hauran graduat del tot...
Estic content de comptar amb un capital humà i polític tant gran al Grup Municipal, és un privilegi per Esquerra Republicana de Catalunya i com a portaveu d'Esquerra Torelló vull fer-ho saber!

3 comentaris:

Marc Alberch ha dit...

Un fort aplaudiment per l'ALbert i en Lluis, o en Lluis i l'Albert. Continueu aixi que es el bon cami.

Anònim ha dit...

Aprofito per afegir-me al reconeixement públic que fa en Jordi de l'Albert. Sincerament és una persona molt valenta anímicament i tot i la situació tan difícil que ha passat, però que sembla que tindrà un final feliç, no ha deixat mai de treballar pel poble demostrant el seu compromís amb els que ens varen donar el seu suport i amb tot el poble en general. Moltes gràcies Albert!

Anònim ha dit...

Sempre he dit que tenim el que ens mereixem, i en aquest moment en sento molt orgullós de tenir gent com l'Albert, el Lluís i com no en Jordi al capdavant del projecte municipalista d’ERC a Torelló..
Però darrera també hi ha gent potent que fan rutllar ERC a Torelló d'una forma brillant , com els Davids (Tanya i Ramon), el Marc, la Berta, les Roses (Sayós i Pla), la Dolors, en Josep,la Carme i un llarg etc, que fan que en aquest moments el que jo com a President del Partit a Torelló en senti orgullós de pertànyer a un grup tan potent i nombrós. Sense tots no seriem res.
D’aquí 4 anys l'ALCALDIA i d’aquí 7 l'INDEPENDENCIA.
Gràcies a tots per dedicar-hi el vostre temps personal i familiar per una causa tan noble, com es el poble de Torelló.