divendres, 19 d’octubre del 2007

JOVE.CAT, el portal de referència pels joves catalans


Ahir es va fer la inauguració del nou portal de la Secretaria de Joventut, Jove.cat.
Al matí es va fer una roda de premsa amb el secretari de Joventut i la consellera d'Accio Social i Ciutadania, Carme Capdevila i al vespre, en un acte conduït per Roger De Gràcia i pel secretari de joventut, Eugeni Villalbí, mostrant una bis de showman fins ara amagada, es va presentar el què ha de ser una eina de referència d'informació pels joves del nostre país.
A través d'ell els joves es poden informar de l'actualitat (amb una secció de dossiers especials) però també d'àmbits temàtics més concrets, com ara, per la part que em toca com a director de programes, habitatge, treball, salut, educació, cultura, participació, cooperació, així com també temes com el medi ambient o esports, per exemple.
El Jove.cat ha de ser el portal de referència pels joves catalans, una eina molt completa i que segur que encara creixerà.
Amb això, també vull fer referència a l'estudi del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació que diu que els joves consumeixen més mitjans de comunicació en castellà que en català. Des de la conselleria apuntaven, com una de les raons, la qualitat i la oferta en català. Amb aquesta eina d'alta qualitat, creiem que podem reforçar l'ús del català a Internet entre els joves a l'hora d'informar-se del què més els interessa.
Per altra banda, és de ressaltar que cada dia, la portada i la capçalera tindrà una imatge diferent, amb fotografies del Fotoconcurs del Carnet Jove, podeu veure les fotos que han anat sortint clicant aquí.
Us convido a què hi entreu! http://www.jove.cat
.
Podeu llegir la notícia de presnetació oficial a Vilaweb