dimarts, 25 de novembre del 2008

Ambulància medicalitzada: Ens han pres el pèl, sí senyor!

Ni urgències nocturnes ni ambulància medicalitzada.

Tal com temíem i vàrem comentar ja en un Ple del mes d’abril, l’ambulància medicalitzada, que va ser la solució de Salut de la Generalitat per substituir el buit que va deixar la retirada del servei d’urgències nocturnes de Torelló, ha desaparegut per motius quantitatius: no hi ha hagut prous sortides perquè es consideri necessari el servei.

Un servei com les urgències o d’ambulància medicalitzada (ens van vendre que era un bon substitut) no s’han de valorar quantitativament, sinó qualitativament. Hem de desitjar que hi hagi moltes urgències per a mantenir aquest servei? No caldria, oi?

Però també és lamentable la reacció de l’equip sociovergent de Torelló. Què costava no titllar d’alarmistes a ERC per haver dit a veure si perillava l’ambulància medicalitzada si no hi havia gaires sortides d’urgència?

Què costava no tractar-me de mentider per dir, al Ple de setembre que havia desaparegut l’ambulància famosa?

Què costava haver reaccionat amb més fermesa i, per què no, més dignitat per la retirada del servei per part de la Conselleria de Geli, enlloc d’haver tingut una actitud frontista i de matriu partidista, quan ERC sempre hem donat suport a Miquel Franch en aquest assumpte.

Ens han pres el pèl i no m’ha agradat com ha reaccionat l’equip de govern davant aquest fet. La sociovergència no ha estat a l’alçada.

Ara només ens queda encomanar-nos a Sant CCOO i que els hi doni la raó amb la seva denúncia que el sistema d’urgències nocturnes d’Osona és il·legal.


Bloc d'Esquerra: Quin és el paper de l'oposició?

Per més informació del Ple: www.esquerra.cat/torello

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ens han ben estafat.
Almenys ERC heu plantat cara, el senyor Franch ha fet el ridícul i CIU no ha existit. Una altra estafa.

Anònim ha dit...

Si volem canviar les coses ja es pot començar a treballar perquè en Jordi sigui el proper alcalde del poble.
ERC es l'unic partit del poble que ha demostrat lleieltat al seu programa i que vol estar prop dels pescallunes.

Endavant!!!

123 ha dit...

Theses ugg boots can be beat to school, the ball floor, the office, the ski slopes or the shore. There are alpine ugg and abbreviate uggs and aggregate in between. Lots of accessories are aswell accessible such as fur, laces, buckles, snaps and ancillary buttons to personalize these ugg nightfall .Ug boots, slippers or ugg nightfall boots are meant to be beat after socks so the wearer can feel and account from the abounding aftereffect of sheepskin.