dilluns, 24 de novembre del 2008

La demagògia xenòfoba d'Anglada vol assaltar el Parlament

Aquest cap de setmana Plataforma x Catalunya (PxC), el partit amb voluntat de Movimiento de l'ínclit Josep Anglada (bloc), ha celebrat el seu Vè Congrés. Ho han fet a Vic, epicentre de la força electoral de la PxC, que amb 4 regidors són la segona força política de la ciutat osonenca.
En la nostra comarca també tenen representació a Manlleu i Roda de Ter. A Torelló van estar a punt d'entrar, sense fer campanya... Cosa que vol dir, que la realitat no es pot ignorar per incòmode que sigui, s'ha d'encarar.

A Catalunya tenen força al Vendrell, Cervera, Tàrrega, Sant Martí de Riucurb, Manresa i a Olot. No es una gran representació, però és massa.

La PxC és un partit desacomplexat que viu de la demagògia populista que viu de la por a la immigració. Quantes assemblees de veïns s'han viscut, per exemple a Vic amb elements de la PxC ficant més llenya al foc, atemorint els veïns.

Anglada, el seu líder, el seu cabdill, cada cop es desacomplexa més i ja no es ruboritza a titllar de xusma als immigrants en un Ple Municipal.
Ara, la plataforma angladista vol entrar al Parlament de Catalunya.
Anglada somnia amb Haider
(el seu record mascle i ari), mort en accident de cotxe fa unes setmanes, begut. Anglada vol fer entrar el populisme que viu de la xenofòbia al Parlament, la qüestió és: i això qui ho pagarà, qui aportarà diners?



El9Nou.cat:
Anglada torna a qualificar la immigració de ´´xusma´´ en el quart congrés de PxC celebrat a Vic
Osona.com: PxC celebra el congrés a Vic, amb el Parlament de Catalunya com a rerafons
Avui.cat:
Plataforma per Catalunya oficialitza una candidatura per a les eleccions al Parlament català
Vilaweb (Xavier Sarrià): L'ombra de Haider
Bloc antic de Jordi Casals:
Què és necessari perquè el mal triomfi? (febrer 2007)
El cabdill de la PxC em llegeix... i no li agrada! (Febrer de 2007)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

cade dia magrade mes aqet langlada.jordi el conexes tu?es un von ome

Anònim ha dit...

Intueixo, qui ho pagarà. Ho farà el mateix empresari que devalua el mercat laboral amb salaris minsus als immigrants, i que alhora té por que l'hi robin el "mercedes" els mateixos que ell explota amb pagar salaris de misèria.

Anònim ha dit...

Juan: et deu agradar tant com malament escrius el català

Anònim ha dit...

Certament el discurs de l'anglada ratlla l'apologia de la xenofòbia. Alhora d'exercir actuacions polítiques, entenc el silenci que han adoptat bona part de les forces polítiques vigatanes, però fins a on hem de permetre aquest tipus d'acusacions? cal acudir a la justicia , per bé que li donarem un enorme recorregut mediàtic? cal restar en silenci , escoltant permanentment com menysprea als inmigrants, associa islam y sharia de forma demagògica? cal permetre discursos d'aquesta mena en el consistori vigatà? cal restar callats davant la greu acusació que llença a l'alcalde Vic?. Potser va sent hora que articulem mecanismes contra aquest individu l'odi mesiànic que professa! .

salut!