dissabte, 6 de novembre del 2010

Diari de campanya 12: Dia de càmeres i un final amb Marina Llansana

Aquest divendres ha estat un dia de càmeres.
Hem començat de ben matí a gravant el vídeo de campanya del Freixanet. Ho hem fet a davant l'edifici del sucre. Hem creat força expectativa pels qui passaven per allà, algun fins i tot ha saludat al Freixanet a mitja gravació i tot.
Ara queda muntar-lo, ja el veureu penjat per aquí.
Després d'un cafè infecte he anat a Barcelona i he tornat a la tarda, per preparar l'entrevista que al Freixanet li ha fet David De Dios, al Canal Taronja. Sembla que ha anat prou bé.
Just després he repassat dues noves eines comunicatives que tindrem actives a partir d'aquest cap de setmana, un televisió d'Esquerra Osona per internet i un butlletí electrònic, La Veu.cat.
Mentre em mirava les proves de les dues noves eines, he vist que el material ja comença anar cap a les seccions locals: cartells, díptics, globus, etc... La presència al carrer ha de ser una constant per lluitar contra l'abstenció, ens hem de "patejar" el carrer i els mercats.
Just després hem anat cap a l'Esquirol, on la Marina Llansana ha participat en una trobada amb electors de l'Esquirol, on entre d'altres hi havia els nostres regidors, el Jordi Serra i el Jaume Font, l'il.lustre geògraf osonenc que ha participat en el govern des del departament del Conseller Huguet.
Aquests actes de petit format poden arribar a ser més efectius que els grans mítings. Aquí es dialoga, es pregunta, el debat i la motivació dels presents a l'hora de marxar és més gran que quan han entrat. Els monòlegs no impliquen al qui escolta, en aquests actes tots som protagonistes. Llavors cal estendre la xarxa.
El dissabte al matí, d'aquí a unes hores, es farà una jornada de formació 2.0, on presentarem Esquerra Osona TV.

Aquest divendres, Puigcercós ha presentat un estudi sobre la viabilitat econòmica de la independència de Catalunya, si voleu podeu baixar-vos el document clicant aquí.

També ha sortit l'enquesta del CEO, Esquerra comença a remuntar i estar frec a frec amb el PP, CiU consolida la primera posició i sembla que el PSC consolida la seva patacada. ICV baixa lleument, Ciutadans puja i sembla que cap força extraparlamentària entri. Les enquestes del CEO, després que en el seu moment David Madí es passés amb la paella, a l'hora de cuinar-les en l'últim govern de CiU, ara es presenten en brut, sense comptar els desviaments, el vot ocult, etc. Així que cal mirar-les en profunditat per treure'n conclusions profundes.