dilluns, 22 de novembre del 2010

Diari de campanya 28: Les JERC entren en campanya


El diumenge a la tarda, a Torelló, es va fer l'acte de campanya de les JERC Osona, amb la participació de la Gemma Lago, la cap de cartell de les JERC a les llistes d'Esquerra, i del Josep Culí, candidat de la Catalunya Central de les JERC.
Vam fer l'acte a la seu d'Esquerra Torelló, el casal republicà Joan Girbau, acompanyats d'una vintena de persones, primer per escoltar als candidats de les joventuts independentistes i després per fer una mica de tertúlia mentre vam menjar xocolata amb coca. He dit coca? sí, també ens acompanyava el portaveu nacional de les JERC, el Gerard Coca (he fet un xist...).
Vaig xalar de valent veient com en Culí feia un discurs ben travat i àgil, fent balanç de la feina feta a la Secretaria de Joventut, comandada per les JERC.
En Josep, de Sant Pere, amb qui vam fundar la primera secció local de les JERC a la Vall del Ges, ara ja fa uns anys, va madurant políticament, ha fet camí, forma part de la direcció nacional. M'enorgulleixo.
I la Gemma va fer un discurs brillant, ple de tremp, d'aquells que et carrega d'energia positiva. En aquesta campanya hem descobert una bona oradora, que, a més, és la millor candidata de qualsevol joventut de qualsevol partit. Ja ho va demostrar en un debat l'Àgora amb d'altres joves candidats.
La Gemma no fa discurs de manual i el seu to no és el previsible per una jova candidata, tal com ha dit algun periodista amic. En això no podem està d'acord, Quico.
Les JERC han tingut el seu moment en aquesta campanya a Osona i va ser un plaer que el tinguessin a Torelló.