dimarts, 23 de novembre del 2010

Diari de campanya 29: Matí amb Ridao i tarda de debat (amb el cotxe abonyegat)

Ridao i Freixanet i el jutjat penal de Manresa a Vic...

Si avui és dimarts és que toca mercat de Vic. I així ha estat, avui amb el Joan Ridao, secretari general d'ERC.
Amb el Ridao, abans, hem fet una trobada amb advocats de la comarca per parlar, entre d'altres, sobre el jutjat penal de Vic. La veu serena del Joan Ridao dista molt del debat estrident sociovergent de Vila d'Abadal i Tura.
Després hem fet visita al mercat, on avui hem repartit una barbaritat de díptics informatius. El Lluís Reyné, regidor de Folgueroles, se n'ha fet un munt. I la gent parava i parava al Ridao, al Freixanet i al Joan López. Era d'agrair en la zona on tocava el sol... avui a Vic feia un fred que pela! Només veient la cara del Roger Civit, ja et venia rasca!
Continuo sorprès davant la bona resposta de la gent en les paradetes que fem per Osona, diametralment a les projeccions de les enquestes.
Tot seguit hem anat a atendre els mitjans davant del jutjat de Vic, on per cert avui hi havia l'ACN, n'he pogut llegir la crònica a Osona.com.
Acomiadats dels mitjans ens hem dirigit al Canal Català, on en Joan Turró ha entrevistat a Ridao, però abans ens hem aturat a les instal.lacions que té a Vic el jutjat penal de Manresa. M'ha recordat al punt fronterer entre Sèrbia i Montenegro... a fora hi havia la jutgessa amb un mòbil. No hi ha ni cobertura?
En el dinar hem repassat amb el Frei els apunts pel debat a la tarda al 9TV i després ell s'ha dirigit cap a la televisió a gravar el debat. Aquest cop no l¡'he acompanyat. Al vespre, retrobats tot pagant multes a la zona blava, estava satisfet. Ho mirarem a la repetició de la 1 de la matinada, perquè ara mateix l'estan fent a El9TV i jo estic a la Seu comarcal encara.

Aquesta és la setmana dels debats televisats: avui El9TV, demà Canal Català i demà passat Canal Taronja. Déu ni do, per ser una comarca amb menys de 200.000 habitants, no?

Acabo en com he començat el dia: un cotxe m'ha picat per darrere al parquing de la Caritat de Vic i ha fugit, un conductor fortiu! i he acabat el dia pagant una multa a la zona blava... l'Herrera no deu tenir aquests problemes fent campanya amb bicicleta, oi?

PD: 1x1 del debat de TV3: El meu 1x1: Montilla 3 (despistat); S.Camacho 3 (extraterrestre); Rivera 5 (hooligan); Herrera 6 (ara callo ara crido); Mas 7 (austeritat presidencial); Puigcercós 7 (hàbil). (Per cert, no hi haurà, de moment, el cara a cara, que dibuixaria un escenari bipartidista irreal a Catalunya).