divendres, 26 de novembre del 2010

Diari de campanya 32: ressaca després de l'acte central, a -1,5ºC

(fotografia de Lluís Reyné, tot preparat per dir "Adéu, Espanya")
Avui és l'últim dia pròpiament de campanya. Algú em podria explicar la raó de ser del dia de reflexió i el fet que no es pugui demanar el vot ni en aquest dia ni en el dia de votar?
Si ho pensem bé, no té gaire sentit, però vaja...
Avui ha estat i serà un dia tranquil, amb un deix de ressaca de l'acte d'ahir a l'audiori Marià Vila d'Abadal (Gràcies Frei, per l'acudit...;). Que temporalment ha passat de cop i volta amb l'estona que he estat a Tona, a -1,5ºC... Per un moment amb els de RCat hem tornat a compartir sostre: la boira glaçada! Bromes a part, he anat a saludar al cap de campanya de RCat a Osona, rivals electorals però no enemics. Ens hem desitjat sort mútuament, amb el nas vermell. En front nostre hi havia un cartell amb el Laporta, de cara al sol, el petit sol que tocava a "ratos", massa curts.
Hem pogut llegir El 9 Nou, la crònica de l'acte d'ahir i la crònica de part del debat del dimarts. Crec que se n'extreu una conclusió errònia, sembla que hi hagués hagut un 3 contra 1, un triaprtit contra CiU, però el debat va ser molt més plural que això, però és la meva percepció. Podeu veure el debat sencer a El9nou.cat.
Fruit de l'acte d'ahir a Vic, Nació Digital i Osona.com han publicat entrevistes a Joan Puigcercós i Josep Maria Freixanet, respectivament. També hi ha una galeria de fotografies de l'acte.
Entrevista a Puigcercós: «Per prometre la independència amb 68 diputats no cal una escissió»
Entrevista a Freixanet:
Freixanet: «Un notari no ens pot venir a donar lliçons d'independentisme»
En Freixanet, al seu bloc ha penjat el vídeo que va grabar en Miquel Macià ahir, el podeu veure aquí.
A la tarda he hagut de començar a organitzar el diumenge, l'Argemí ja té controlat tot el tema d'apoderats i gairebé ja tinc tancada la llista de persones que seràn presents als mitjans de comunicació comarcals després de les eleccions.
I ara, com diria aquell: Alea jacta est.