dijous, 18 de novembre del 2010

Diari de campanya 24: Artesans i Millet, a Osona

Avui, de nou, ha estat un dia sense el candidat, el Freixanet, però hem comptat amb la candidata, la Filo Tió.
En Freixanet ha tingut de participar en un acte sobre Educació a Rubí, però això no vol dir que la campanya s'hagi aturat, al contrari, avui hem tingut dos moments a Osona.
El primer moment ha estat la trobada de la Filo Tió, alcaldessa i número 2 d'Esquerra Osona per les properes eleccions, amb representants de la Federació d'Associacions d'Artesans d'Ofici de Catalunya (FAAOC).
En aquesta trobada, que hem fet a Santa Eugènia de Berga hem parlat de la feina feta pel Conseller Huguet i també per la feina feta pel Consell Comarcal sota la presidència d'ERC i amb la Filo de Consellera de Promoció Econòmica. I, òbviament, la revolució de l'artesanat a Catalunya no s'hauria entès sense gent com la de la FAAOC. Hem recollit les seves demandes per la propera legislatura i les traslladarem a Seu Nacional.
Després he anat a El 9 Nou per preparar la sala on faríem l'acte sobre Millet, amb el Jordi Portabella. Ho hem fet a l'auditori d'El 9 Nou.
Tot seguit he fet una aturada en la campanya i he anat a la constitució del nou consistori infantil. Pugen forts!
15 minuts de conversa amb la Cristiana Sala, regidora de CiU, i cap a Vic a escoltar en Portabella.
Primer hi ha hagut un passi del vídeo que ha fet ERC sobre el cas Palau (mireu-lo aquí) i després el portaveu republicà a l'ajuntament de Barcelona ha parlat de Millet, del cas Palau, del cas Hotel del Palau (que ha viscut ben a prop el paper galdós de PSC, CiU i ICV) i del cas Pretòria. Un silenci tens, d'indignació, relligava la sala... Me'n faig creus de tot plegat! I compte, que si mireu el vídeo, veureu que els silencis són més indignants que les paraules.
Posteriorment amb els companys de Torelló, hem fet un entrepà (el tercer del dia) i cap a encartellar Torelló, en concret el barri de Montserrat. Quin fred!
I he pogut arribar a casa just per poder veure a Puigcercós a La Sexta. Es fa estrany veure a Buenafuente i Puigcercós parlant castellà entre ells... Encara se'm fa estrany sentir a Buenafuente en castellà.

En Diéguez, candidat d'Esquerra Osona, ha fet un apunt amb un recull dels actes on ha participat, amb les fotos corresponents, podeu llegir-ho aquí.

Des d'avui segueix el twitter de CiU Osona, m'ha sobtat un twit on citen a Vila d'Abadal: "Si tenim majoria absolutat direm a Espanya que ara, aquí a Catalunya, manen els catalans". I és que només CiU són catalans? Ja hi tornem a ser, han engegat la repartidora de carents de catalans... L'enemic de la Catalunya lliure és la Catalunya pura.