dimarts, 9 de novembre del 2010

Diari de campanya 16: Marea Roja socialista, en Pere Prat es reafirma en sumar i fets paranormals al MIT

La marea roja en que s'ha convertit el meu matí a Torelló, amb tant (i tant i tant) de banderola socialista a Torelló m'ha sobresaturat del meu color preferit, el vermell, però m'he sobreposat, fins que he arribat a Manlleu i la marea s'ha multiplicat. Per sort no he passat per Vic, cosa que sí que ha fet l'Argemí.
Les dimensions roges a la ciutat episcopal ha col·lapsat al company. Sembla que als altres partits (excepte el PSC) també, perquè hi ha malestar davant uns socialistes que han inundat Osona de vermell montillesc sense permís de la Junta Electoral. Malament.
La resta de la jornada, amb un interval d'hores a la Secretaria de Joventut, a Barcelona, ha vingut marcada per la roda de premsa de confirmació que en Pere Prat repeteix a Manlleu i per tancar, gairebé totalment, la publicitat per aquesta campanya.
El fet que en Pere hagi fet públic que es tornava a presentar, només fa que reforçar el projecte republicà i independentista a la nostra comarca i al país. Una molt bona notícia.
Com ha dit en Pere, el més fàcil és no fer gaire cosa i esperar a les eleccions per fer alguna inauguració (per cert a Torelló aquest diumenge s'inaugura les noves instal.lacions del camp de futbol). Però els valents treballen per millorar, i en Pere i al gent d'Esquerra a Manlleu són valents.
Parlant de reforçament d'Esquerra, el nou i flamant militant Joan Manuel Tresserras, Conseller de Cultura, sembla que ens acompanyarà en l'enganxada del primer cartell a Vic, aquest dijous. Seria una molt bona notícia per Vic i Osona.

Avui en Freixanet ha fet una nova blocada lligada al turisme: Osona i el Lluçanès en l'agenda política del turisme de Catalunya

Ja tenim 5 valents que volen participar al concurs de truites, per "Girar la truita de les enquestes", t'hi apuntes? dijous al vespre al Casino a Vic (però avisa, eh!?)

Per cert! avui m'he emportat un ensurt típicament de campanya: per uns minuts, just quan estava al MIT de Manlleu, a la roda de premsa del Pere, el meu iPhone ha deixat de rebre trucades i connectar-se a internet, sense cap motiu ni cap símptoma, tenia cobertura, i bona! Ha estat apartar-me del museu i tornar a funcionar... Si mireu el vídeo de El9TV, em veureu preocupat mirant el mòbil, queda fatal, però ho he passat pitjor!

1 comentari:

Roger ha dit...

Que en Pere no faci tant cas al grupet del Parra, que només són uns convergents ressentits.