dimarts, 30 de setembre del 2008

No estem aquí per fer content a l'alcalde

Miquel Franch ha tornat després de la seva convalescència. I podríem dir que en plena forma, si més no en la seva manera autoritària d'actuar. Així de clar.
Ja és peculiar que CiU tombi, amb el seu vot, una moció a favor de posar un nom de carrer al creador de l'estelada, Vicenç Albert Ballester, al.legant que hi ha molts "nacionalistes" que es mereixerien més que Ballester tenir un nom de carrer a Torelló (que els proposin!). També és peculiar justificar el vot en contra, per part del PSC amb un lacònic "NO". Però més peculiar pot semblar retirar-me la paraula i negar-me el dret a rèplica a les paraules de Bassas (CiU). Això ho va fer l'alcalde Miquel Franch.
A Miquel Franch no li agraden els debats que vagin més enllà d'un monòleg seu amb aportacions externes, i si pot ser pintoresques millor.
Mala sort, la vida és dura i no estem aquí per fer content a Franch. Per això també es molesta quan parlem que el servei d'ambulància medicalitzada ha deixat de funcionar, com a mínim de forma continuada durant molts dies.
I encara li agrada menys si posem damunt de la taula que de poca cosa van servir pancartes, signatures i tancades frustrades al CAP impulsat, tot, per Miquel Franch.
I com que no li agrada respon amb agressivitat i posant damunt la taula posicionaments d'altres grups municipals d'ERC que van apostar al seu moment per acceptar la proposta de Salut de carregar-se les urgències a Torelló i altres municipis de al comarca.
Però a Franch tampoc li agrada que li recordin que és el seu partit, el PSC, qui s'ha carregat les urgències de Torelló des del Departament de Salut.
Però no estem aquí per fer content a Miquel Franch....



.
(Que consti, tant de bo les urgències retornin a Torelló -sigui gràcies a CC.OO., com a l'ajuntament o la Moreneta- o com a mínim que el servei d'ambulància medicalitzadi resti a Torelló, funcionant bé, és clar!)

Sobre les urgències de Torelló:

Salut reforça Osona nord amb una ambulància i aparca les urgències a Torelló (Osona.com)
L'alcalde de Torelló mobilitza els alcaldes del nord d'Osona per oposar-se a la nova organització de les urgències mèdiques (3/24)
Reflexionant en veu alta (Bloc de David Tanyà)
Sobre Miquel Franch: Miquel Franch, l'alcalde que jutja els silencis i Miquel Franch, gat vell
Bloc d'Esquerra: Esperit recaptatori

7 comentaris:

Anònim ha dit...

I en Basses fent seguidisme. Quina pena. Per què no feu una moció de censura, e! casals! i a pendre pel sac en Franch i els seus acòlics

Anònim ha dit...

A que ve el comentari dels CCOO (sense punts Jordi)?????
No deixeu que us facin callar, els hi teniu que seguir foten canya, tan mateix aneu en compte no li agafi un cobriment de cor al Sr.Alcalde i us facin resposables.

Anònim ha dit...

I com és que no dieu que una part dels terrenys que ara s'urbanitzen es varen comprar posteriorment als anys 70 i que un d'ells el va comprar un regidor d'ERC que llavors era al govern i que ara ha mogut tot l'enrenou?? Com és que no expliqueu això??

Jordi Casals i Prat ha dit...

Benvolgut tercer anònim, si anem aquests simplismes propi de qui li molesten apunts com el d'aquest bloc. Potser n'ets part afectada? com que no t'identifiques?
Si creus que tot el malestar és per una "maniobra" d'un sol veí, vas errat. Molt errat!

Anònim ha dit...

Hi ha gent molt valenta i com que sap que té raó s'amaga en l'anonimat per escampar mentides. Anònim 3 sigues valent i dona la cara que així et podrem explicar personalment tot el que vulguis. Et podrem ensenyar tota la documentació que hem recollit, que potser mai l'has vista i que ens ha permès posicionar-nos de la manera que ho hem fet. Aleshores podràs opinar amb coneixament. Sempre a la teva disposició.

Anònim ha dit...

Tranquiiil, Jordiiiii... pensa que hi hauries pogut pactar tu amb ell....

Anònim ha dit...

Sí, sort que no vas pactar amb en Franch. Estigues tranquil, Jordi.
En Franch està empatxat de poder, el desitjava tant que quan hi ha arribat s'ha comportat com un nou ric de la política i finalment com un cacic.