divendres, 19 d’octubre del 2007

Cap de setmana republicà

Aquest cap de setmana serà autènticament polític i republicà per un servidor.
Avui divendres la secció local d'Esquerra Vic celebrarà una assemblea local per elegir nova executiva després de la sòrdida i sorollosa dimissió del gruix de l'anterior executiva, juntament amb el candidat. Tot després de passar de 4 regidors a 2 a les eleccions locals del maig.
Fins ara, na gestora liderada per l'ex-regidor Santi Crusellas i formada per membre de les diferents sensibilitats del partit a Vic a portat un procés en busca del consens.
Sembla que aquest consens no ha estat possible, però sols hi haurà una candidatura, la de Raül Escobar. De fons hi ha algun soroll de qui no està d'acord en tot plegat.
La gent d'Esquerra Torelló coneixem prou bé en Raül perquè ens va ajudar a portar la campanya, i tot va anar a la perfecció.
Personalment crec que és un molt bon candidat i que serà un encara millor president d'Esquerra Vic, en una etapa de reanimació de la secció local.
Com a membre de l'executiva comarcal seré allà per recolzar a tota la militància de Vic en una assemblea tant important.
Demà tindrem sessió intensa amb la Conferència Nacional d'Esquerra, on teòricament s'ha d'aprovar un text estratègic que complementi la ponència del Congrés de Lleida. Malgrat tot, però, sembla que des d'algun sector no es vol anar a parlar d'estratègia sinó de noms i lideratges. Això toca en un Congrés Nacional i no en una Conferència Nacional.
Mentrestant els alcaldes han impulsat el manifest Esquerra Forta (podeu llegir-lo aquí) que ha rebut moltes adhesions encara que hi ha qui no té les coses clares.
Serà un cap de setmana intens políticament, un cap de setmana excitant.
.
PS: Els ponents del text de la Conferència han acceptat l'esmena que em va aprovar la secció local sobre el paper de la cultura popular a l'hora de vertebrar una societat amb cosmovisió nacional catalana.
.
PS2: Des de la secretaria comarcal d'Imatge i Comunicació hem publicat el número 8 de La Veu d'Esquerra

1 comentari:

Anònim ha dit...

No ens falleu, no ho destruiu tot.
No convertiu el debat en una guerra.
Visca la república!