dimecres, 17 de desembre del 2008

Trescientos!

Aquest bloc arriba als 300 apunts.
No són tots els meus apunts perquè tinc d'altres blocs, però em fa il.lusió arribar a aquest nombre en el que podríem dir que és el meu bloc personal, on hi parlo de tot, tal com podeu veure en les nombroses etiquetes (potser masses?).

En aquest bloc hi he anat incloent altres formats, com el vídeo, penjant vídeos del meu canal de Youtube: Casalsprat TV. No són tant vídeos que hagi grabat jo com vídeos on hi surto, la majoria de la web de El 9 TV, aquí haig d'agraïr que els pengin a la xarxa.
També hi ha un agregadors del Twitter o del meu bloc d'Esquerra.

M'agrada que aquest bloc creï debats i rèpliques, com en el cas d'aquest apunt sobre l'antivigatanisme ("
L'antivigatanisme segons Comajoan") i em sap greu quan alguns apunts no en provoquen (com aquest: És necessari un Congrés Nacional pel Dret a Decidir).
Però sobretot, del que es tracta és d'escriure, perquè m'encanta i, si pot ser, que em llegiu.

3 comentaris:

[ò] ha dit...

Bon dia Jordi!
Aquí una lectora a qui també li agrada escriure! Potser perquè també m'agrada molt llegir (ja siguin altres blogs, novel·les, etc.)

Crec que tot plegat... és cultura!
Una abraçada

JOSEP COMAJOAN ha dit...

Doncs res, Jordi, que moltíssimes felicitats, i ara a pels 400. M'estalvio els elogis del teu bloc i de la teva activitat 2.0 perquè ja ho he fet altres vegades, i després diuen que ho faig perquè m'enviïs la llonganissa (que per cert, mai arriba, he, he). Bon dijous.

Anònim ha dit...

Gràcies als dos! la veritat, però, és que això dels blocs és un atemptat a la salut pública, quantes hpres de spn perdudes llegint i escrivint? quants àpats atrafagats mentre llegim? però ens encanta! oi?