dimarts, 22 de juny de 2010

Polítiques de joventut al Berguedà, un salt qualitatiu

La setmana passada vaig ser a Gironella, en un dia de presentacions i inauguracions molt importants per la comarca del Berguedà.
Quan fem balanç d'aquesta legislatura, l'equip de la Secretaria de Joventut podem estar orgullosos de la feina feta amb el Berguedà.
La veritat és que el treball desenvolupat amb aquesta comarca ha estat molt positiva a nivell polític i personal.
Els resultats han estat bons, però sense un bon treball entre tots no haurien estat possibles.
Podem dir que entre ajuntaments, Consell Comarcal i Secretaria de Joventut hem aconseguit fer un salt endavant en les polítiques de joventut.
La comarca acabarà la legislatura amb una borsa jove d'habitatge d'àmbit comarcal, la creació de la figura d'un dinamitzador compartit (per Gironella, Puig-reig, Avià i Guardiola de Berguedà) a més de l'obertura de dos equipaments juvenils destinats a la informació juvenil, un a Berga i l'altre a Gironella.

Encara queda molt per fer, però l'avenç de les polítiques de joventut al Berguedà són importants.

DBerguedà.cat:
Avià, Gironella, Guardiola i Puig-reig comparteixen dinamitzador de joventut
Berga Actual:
La Secretaria de Joventut i el Consell Comarcal del Berguedà presenten el programa Dinamitzador Compartit del Berguedà
Foto: DBerguedà.cat

1 comentari:

Anònim ha dit...

What is Breitling? Do you know Breitling Watches? Buy these Breitling Watches sale on line.More cheap Breitling Watches for sale! Breitling replica Watches looklike a wonder.
Please dicount Breitling Watches for yourself. Breitling Watch is your best friend. Breitling Watch sale well.Looking these cheap Breitling Watch online. Because Breitling replica Watch is a wonder! So do please dicount Breitling Watch for youselves!!! 小强测试!!!!