diumenge, 16 de desembre del 2007

Per què vol la independència Josep Culí?

La maquinària per les properes eleccions, en aquest cas les que serveixen per elegir els diputats del Congreso espanyol, ja comencen a funcionar.
Esquerra ha fet un vídeo de pre-campanya i una web on hi ha i s'hi poden posar raons perquè un vol la independència.


En el vídeo hi surt en Josep Culí, portaveu de la Vall del Ges de la JERC i membre de l'executiva nacional i regional. Estic molt content de la seva presència en aquesta campanya.
Ahir la Regional d'Osona, Ripollès i Lluçanès va celebrar el seu Congrés i van renovar la direcció, dos membres de la secció local de la Vall del Ges hi són presents, en una executiva liderada per l'Isaac Peraire.
Ara que es va consolidant en l'organització recordo els inicis de la secció local de la Vall del Ges, amb barbamecs com el mateix Josep, la Irina, l'Albert (ahir elegit com a secretari regional), el Gil, l'Eudald o el Joan, els primers militants de la Vall del Ges conjuntament amb un servidor.
Ja és un fet que a la federació comarcal d'Esquerra Osona, el major factor de regeneració de quadres és la JERC, molts membres de l'executiva comarcal hi hem passat o encara hi són presents, com el Lluís, la Bruna, l'Isaac, la Montse o jo mateix.
.
PS: Podeu llegir el meu darrer article sobre el dret a deicidir publicat a Més La Marxa al meu bloc d'Esquerra, cliqueu aquí

1 comentari:

Anònim ha dit...

No es veu la imatge