dimarts, 19 de maig del 2009

Premi Civisme a la Revista Mà

Com diu el bloc de la Revista Mà, aquesta ha tornat a guanyar un premi.
Si primer va ser el Premi Paco Candel de la Fundació Lluís Carulla (mireu el bloc de Cesc Poch), ara ha estat el Premi Civisme al Mitjans de Comunicació, del Departament de Governació.
Aquest fet, aquests reconeixements, mostren la utilitat social i cívica d'una revista que vol incidir en el fet migratori, però no des d'una visió paternal ni multiculti, si se'm permet. Sinó des d'un punt de vista intercultural i inclusiu, que parteix des d'un punt de trobada comú, el de la societat catalana i, concretament, osonenca.
Tinc l'orgull de formar part del consell editorial de la publicació i m'omple de satisfacció que un projecte com aquest es consolidi i tiri endavant, un projecte que segur que incomode a molts, però aquesta incomoditat encara reforça més la Revista Mà.
Bloc de la Revista Mà

3 comentaris:

Anònim ha dit...

és una revista de moros i la paguem dels nostres impostos que van a parà a les butxaques de l'UGT, que enlloc de defensar els treballadors nacionals espanyols defensa els vagus moros i negras.

Pere L.

Anònim ha dit...

Pere o no saps llegir o no t'has llegit la revista o tens ganes de fer demagogia.
O les 3 coses

Unknown ha dit...

Es requereix valentia per aprendre d'altres d'altres cultures. Pere, quan entenguis que això no significa perdre la nostra identitat en tornem a parlar. Però si us plau, informa't abans d'emetre judicis com aquests. Feste un favor, obre' t una mica al món, quederàs parat de com et pot enrriquir la diversitat.

Felicitats pel premi!!