divendres, 8 de maig del 2009

Estrena a la Catalunya Central amb suport a músics joves de Taradell

..
L'Eugeni Villalbí (facebook), el Secretari de Joventut, va inaugurar els bucs d'assaig de la població de Taradell. Aquesta inauguració va ser la meva estrena al territori com a adjunt per la Catalunya Central de la Secretaria de Joventut (Ràdio Ona, osona.com i ElTer.net).
La construcció de bucs d'assaig i la seva dinamització, properament amb les Cases de Música Popular, és una de les línies estratègiques de la Secretaria de Joventut de suport a la creació artística de joves, en aquest cas de música. El nostre país té una bona tradició de grups de música de joves, el que s'ha de reforçar són les actuacions i les infraestructures per tal de facilitar que aquests grups puguin plantejar-se, els qui vulguin, alguna cosa més que rascar la guitarra.
La llengua catalana tindrà sentit si s'usa integralment, i el consum i creació de música en català de qualitat és una de les potes importants per la llengua.
Per variar, al venir per Taradell el Secretari, va ploure, així que el concert que havien de fer un grup de joves es va fer al Puntàs. Cançons clàssiques (Police, Green Day, etc) ben tocades i cantades per un grup que fa tant poc que toquen junts que encara no tenen nom.
(Vídeo de El9TV)

2 comentaris:

Eli ha dit...

Felicitats pel nou càrrec, guapo!

Jordi ha dit...

Gràcies Eli,
segur que ara tocarà més territori i menys despatx.
M'agrada treballar a territori.