dijous, 28 de maig del 2009

Un moment històric

..
Ser conscient que es viu un moment històric és viscut per un servidor amb una serenitat amb veu ronca, amb el record de molta nicotina, amb la transformació de Cristiano Ronaldo (de Pilota d’Or a quinqui), de moltes abraçades de belles, vells i nous coneguts, de les riallades malicioses tot veient la tertúlia esportiva d’Intereconomia (algú va arribar a dir que el Barça ho ha guanyat tot sense emoció i que així no val la pena!!!! huas!) i, sobretot, amb el record del gran Hleb enfundat amb la bandera del barça! Tots érem un, tots som un!
El meu avi em parlava dels Barça de Kubala, el meu oncle del de Cruyff. Jo he viscut el Dream Team, el del bon Ronaldinho i el de la Triple Corona: tot un privilegi!
Podrà tornar el dualisme catastrofisme/eufòria culé o bé que haguem guanyat l'autoestima de la resta de grans clubs europeus. Pot ser una cosa o una altra, però aquest moment històric ningú ens l'arrabassarà.
Aquest és un post d’un fet històric, viscut més enllà d’uns seguidors d’un Club, viscut pel sentiment d’un poble (amb permís dels pericos). Visca el Barça i Visca Catalunya (lliure, òbviament)!

Sport: Veni, Vidi i Vinci!

Sport: El quinto triplete de la historia

Mundo Deportivo: Les fotos del Barça - Manchester

Avui: Copa, Lliga i ... Champions

La Vanguardia: Cristiano dice que el Barça no mereció superar al Chelsea

La Vanguardia: Ferguson: "Esta noche ganó el mejor equipo"

Nació Digital: Champions, Champions, Champions !!